INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri din Sport

fotbal-liga4.jpg
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017, pe Stadionul Parangul Lonea, s-a desfășurat partida dintre INTER PETRILA și DACIA ORĂȘTIE, contând pentru etapa cu numarul VIII a Ligii a IV - a Hunedoara. Partida s-a încheiat cu rezultatul de 3 - 0 pentru Inter Petrila, golurile au fost marcate de Alin Bocu, Iosif Kalai și Marius Mareș. În deschidere s-a disputat partida juniorilor celor două formații, unde Inter Petrila a învins Dacia Orăștie cu scorul de 9 - 0.
inter-petrila-1.jpg
Întrebări legate de fotbalul județean, cu Genu Tuțu.
Invitați: Eugen Duma, Ady Campean și Iosif Kalai.
Emisiunea "Arena" - Mondo TV (9 Octombrie 2017)
lupeni.jpg
După cum se știe deja, în accidentul din Mina Lupeni a fost implicat și sportivul echipei de fotbal Hercules Lupeni, Raul Cismașiu, fiind unul dintre minerii prinși în surparea din data de 5 octombrie, scăpând cu o accidentare la picior.
victoria calan.jpg
Rezultatele surpriză ale rundei a șasea a campionatului județean de fotbal Hunedoara au adus o conjunctură favorabilă noului lider al Ligii a IV -a, Victoria Călan. Surprinzător, sau nu, Victoria Călan tace și face, așa cum s-ar spune: "Când doi se ceartă, al treilea câștigă".
sport.jpg
Sfârșitul acestei săptămâni este foarte încărcat cu acțiuni sportive la Petrila. Acestea sunt organizate, fie sub egida "Zilelor Orașului Petrila", administrația petrileană antrenând o mulțime de participanți la manifestările prilejuite de acest eveniment, fie se derulează competiții sportive în care sunt antrenate echipe ale "Clubului Sportiv Inter Petrila".
echipa1.jpg
Sâmbătă, pe stadionul "Parângul" din Lonea, de la ora 9,30 (juniori) și 11:30 (seniori), se vor întâlni echipele CS Inter Petrila și CS Hunedoara într-un joc contând pentru etapa cu numărul șase a Ligii a IV-a Hunedoara.
sport-zilele-orasului.jpg
Manifestările sportive, care se vor derula cu ocazia Zilelor Orașului Petrila, sunt organizate de Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila, în colaborare cu Asociația Sportivă "San Montan", petrilenii având parte de concursuri de cros, maraton și bicicletă pe traseul Răscoala - Petrila, programate pentru prima zi a manifestărilor, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 16,00.
popice.jpg
Patru echipe au mai rămas în întrecere pentru semifinalele Cupei "INTER PETRILA" la popice.
1-gol.jpg
Etapa a cincea a campionatului județen de fotbal a oferit surprize clare pentru favoritele Hercules Lupeni și Inter Petrila în partidele de la Brad, respectiv Deva.
Fanion-CS Inter Petrila-Fotbal.jpg
Astăzi, duminică 24 septembrie, se dispută runda a doua a partidelor programate pentru etapa cu numărul 5 din campionatul județean de fotbal hunedorean, Liga a IV -a.
popice.jpg
Sub egida "Zilelor Orașului Petrila" la sala de popice a Clubului Sportiv Inter Petrila este în plină desfășurare turneul de popice - amatori "96 de ani de popice la Petrila".
arbitri.jpg
La sfârşitul acestei săptămâni se joacă partidele rundei a 5-a din campionatul județean, Liga a IV-a.
cupa-romaniei.jpg
Cele opt partide disputate pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană Hunedoara, au adus victorii pe linie pentru echipele din Liga IV, de altfel fiind chiar favoritele acestui turneu.
kalai.jpg
Etapa a IV -a județeană, disputată în weekend-ul trecut, a adus modificări în ceea ce privește clasamentul județean din acest eșalon. Miercuri, 20 septembrie, sunt programate partidele contând pentru Cupa României, faza județeană.
FB_IMG_1505743321401.jpg
Cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Petrila, precum și a împlinirii a 96 de ani de la înființarea echipei de popice din orașul Petrila, Clubul Sportiv Inter Petrila cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Orașului Petrila, organizează un turneu aniversar de excepție pentru acest sport, acest turneu urmând a se încheia în data de 1 octombrie 2017.
echipa.jpg
"PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN" este un concurs de bicicletă pe traseu montan, de aproximativ 24 de km cu 1000m diferență de nivel pozitivă, urmat de un concurs de duatlon pe o zonă plată, trail, cu aproximativ 12 km alergare și 18 km bicicletă, iar anul acesta a ajuns la ediția cu numărul patru.
iancu-avram.jpg
Avram Iancu, bibliotecarul din Petroșani, a terminat, sâmbătă după-amiază, la Sulina, cursa de 2.860 de kilometri de înot pe Dunăre, devenind astfel primul om care a străbătut fluviul de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră fără obiecte ajutătoare.
1-seniori.jpg
După etapa cu numărul trei a campionatului județean începe să se contureze clasamentul general al Ligii a IV -a, fruntașe fiind, în ordine, Inter Petrila (9 puncte din 3 meciuri jucate) și Hercules Lupeni (6 puncte din 2 meciuri jucate).
echipa1.jpg
Etapa cu numărul 3 a Campionatului Județean de Fotbal, intermediară de miercuri, 13 septembrie, aduce în prim plan partida dintre Gloria Proinstal Geoagiu și Inter Petrila, actuale lidere a clasmentului județean, diferența fiind la golaveraj.
echipa.jpg
CS Inter Petrila a bifat al doilea succes consecutiv, în etapa cu numărul II a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara, în fața unei echipe Aurul Brad pretinsă la locurile fruntașe din Liga IV, reușind să performeze un rezultat excepțional de 4 - 1, în primul meci disputat acasă pe terenul Parângul din Lonea, după ce etapa trecută reușea să treacă de Retezatul Hațeg, într-o partidă dificilă în care victoria a venit la finalul ei.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one