INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri din Sport

matei.jpg
Jucătorul cu valoare demonstrată la Inter Petrila, Bogdan Matei, a fost cooptat la formația fruntașă a seriei a patra din Liga a III -a, ACS Șirineasa, formație care joacă pe Stadionul Jiul Petroșani și va juca începând din returul campionatului de fotbal 2017 - 2018.
cupa-de-iarna.jpg
Cupa de Iarnă, competiţie organizată de AJF Hunedoara prinde contur. Formațiile participante au fost deja repartizate în cinci grupe și urmează să joace în cinci săli de sport din județul Hunedoara.
kalai1.jpg
Sâmbătă, 2 decembrie, veteranul și golgheterul echipei Inter Petrila împlinește frumoasa vârstă de 37 ani, cea mai mare parte a vieții sale fiind dedicată fotbalului.
duma1.jpg
Sâmbătă, 2 decembrie, Inter Petrila joacă ultima etapă din acest tur al campionatului județean de fotbal, în compania echipei Minerul Uricani.
inter-petrila.jpg
Turul campionatului județean de fotbal hunedorean se apropie de final, ultimele partide fiind programate pentru sâmbătă, 2 decembrie și duminică, 3 decembrie.
ozarchevici-cupa-romaniei.jpg
Peste 300 de tineri luptători s-au aliniat la startul ediției din acest an a Cupei României rezervată categoriei de vârstă Cadeți, întreceri desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș.
claudiu-cupe.jpg
Federația Română de Fotbal-Tenis, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român, au fost gazdele Campionatului European de Fotbal-Tenis, ediția 2017.
LIVE Hercules - Inter.jpg
În prima parte a etapei cu numărul XIV a campionatului județean de fotbal, Liga a IV -a Hunedoara, sportivii petrileni au jucat în deplasare la Lupeni unde au obținut cele trei puncte puse în joc prin scorul de 1 - 5, scor care îi plasează acum în poziția a doua a clasamentului general.
stoica-te-asteptam.jpg
Cod galben de ... goluri la Petrila unde, campioana en-titre nu lasă nicio clipă de relaxare formație Aurul Certej. O ploaie de goluri s-au revărsat încă din prima repriză a partidei, lăsând fără drept de apel adversarul.
calan-inter.jpg
Etapa cu numărul XII a campionatului județean de fotbal aduce o diferență de șase puncte în clasament pentru CS Hunedoara față de urmăritoare. Hercules Lupeni devorează Jiul Petroșani într-un meci de 10 (goluri).
fotbal-2.jpg
Din cele șapte partide programate pentru etapa cu numărul 12 a campionatului județean de fotbal al ligii a IV -a Hunedoara, șase se dispută sâmbătă, 11 noiembrie, iar una singură se va juca duminică 12 noiembrie.
23313333_10210417031159234_1401930716_o.jpg
Cel mai așteptat joc al etapei cu numărul XI din Liga a IV-a, CS Hunedoara - Retezatul Hațeg, s-a desfășurat în avans, vineri 3 noiembrie, iar hunedorenii au dispus cu scorul de 3 - 0 de Retezatul Haţeg, după un meci disputat şi cu multe acuze la adresa arbitrajului din partea finanțatorului echipei din Țara Hațegului.
23335525_10210429827399132_257410241_o.jpg
Duminică, 5 noiembrie 2017, arena cu 8 piste de talie internaţională din cartierul clujean Gheorgheni a găzduit ultimele două probe ale Campionatului Naţional Individual de popice pentru seniori.
adi-campean.jpg
La cei 37 de ani pe care Adi Câmpean îi înscrie astăzi în "meciul" vieții, 28 de ani i-a dedicat sportului rege, fotbalul.
trofesan-montan.jpg
Pasionații de ciclism, și nu numai ei, sunt așteptați în data de 29 octombrie 2017 pe Dealurile Maleii la un eveniment de excepție.
CS-HUNEDOARA.jpg
Chiar dacă Jiul Petroșani a pierdut partida împotriva campioanei en-titre Inter Petrila, s-a văzut o altă echipă a seniorilor Jiuliști, mult mai sigură și cu un joc foarte echilibrat.
11.jpg
Peste 500 de copii, fete și baieți, s-au întrecut pentru medalii la lupte libere, vineri, sâmbătă și duminică, la sala de sport a Armatei din Cluj Napoca.
karate-club-copii.jpg
Campionatul Național Școlar de Karate, ajuns la cea de-a XIII-a ediție, s-a desfășurat, la acest sfârșit de săptămână, la Reșița cu participarea a peste 300 de sportivi din 21 de cluburi.
inter-orastie.jpg
Nu mai puțin de zece goluri i-au fost administrate Certejului de către lidera campionatului județean hunedorean, CS Hunedoara. Prima victorie a Uricaniului în etapa cu numărul opt a Ligii a IV -a. Șoimul prinde din nou aripi la Călan.
popice1.jpg
Sâmbătă după-amiază şi duminică, pe 14 şi 15 octombrie 2017, s-au desfășurat la arena din Târgu Mureş finalele Campionatelor Naţionale de popice pentru tineret (U 23), acolo unde au fost prezenţi şi popicarii clubului sportiv Inter Petrila, antrenați de Marcel Dobrică.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one