INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

UPDATE - Profesorul Ioan Cordea - Am reușit să practic și să promovez sportul în Petrila

PROF-CORDEA.jpg
Reacțiile sosite pe adresa redacției, precum și mesajele din pagina de socializare Info Petrila, confirmă o strălucită carieră educațională a profesorului Ioan Cordea.

Mărturisesc că nu sunt deloc surprins de zecile de mesaje de mulțumire la adresa profesorului, omului Ioan Cordea. Zilele trecute, având ocazia de a depăna câteva amintiri cu dumnealui, am fost fascinat de comoara pe care o poartă în mintea și sufletul lui, fiecare frază fiind împodobită cu exemple trăite într-o carieră sportivă de zeci de ani, cea mai mare mândrie fiind sutele de tineri pe care a avut onoarea să îi antreneze.
***
Astfel se confirmă încă o dată importanța sportului în educația tinerei generații în comunitatea din care face parte.

Oamenii de valoare, dăruiți carierei sportive, trebuie susținuți și ar trebui făcut mult mai mult pentru aceștia, mai ales atunci când avem exemple ca profesorul Cordea (și mulți alții) care, prin modestia caracteristică acestor oameni, își aduc cel mai important aport viitorului, fără a cere ceva în schimb, motivația lor fiind rezultatul, mulțumirile noastre, la fel cum actorul este răsplătit cu aplauze.
Între zecile de mesaje primite ne-a atras atenția unul deosebit venit din partea unui om care, trecut prin "filtrul sportiv" al maestrului Cordea, afirmă cu toată răspunderea că profesorul a fost cel care i-a trasat drumul drept în viață, oferindu-i ca alternativă cariera sportivă.

Să împărtășim împreună acest mesaj venit din partea actualului arbitru de box, Alin Poabar, petrilean stabilit acum în Sibiu, care și-a început cariera antrenat de profesorul Cordea la judo.
***
Alin Poabar - Box.jpg
Alin Poabar - Diploma.jpg
***
Alin Poabar: Multă sănătate domnului Cordea, el a fost primul care mi-a oferit o altă alternativă în loc de cea a strazii, a fost primul meu pas spre o disciplină sportivă. După judo am inceput boxul cu maestrul Gheorghe Pancu. Astăzi, datorită dumnealor, sunt ARBITRU DE BOX AIBA O STEA. Le mulțumesc pentru tot.
Munca dumnealor am fructificat-o și, ca orice copil sărac, AM REUȘIT.
Daniel P. Bolog
Info Petrila - Sport
13.02.17 23:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one