INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Turneul dedicat aniversării a 96 de ani de popice la Petrila a intrat în faza semifinalelor

popice.jpg
Sub egida "Zilelor Orașului Petrila" la sala de popice a Clubului Sportiv Inter Petrila este în plină desfășurare turneul de popice - amatori "96 de ani de popice la Petrila".
Primele două zile ale competiției au fost rezervate calificării pentru semifinale. La startul întrecerilor din această săptămână s-au aliniat nouă echipe de amatori din orașul Petrila, formate din 4 + 1 jucători, regula de departajare fiind cumulul maxim de popice doborâte, arbitrajul fiind asigurat de antrenorul emerit Marcel Dobrică.
popice-1.jpg
popice-2.jpg
popice-3.jpg
"Această competiție de amatori ai sportului cu popice a avut reguli stricte, profesioniste, astfel încât cei implicați să poată simți experiența sportivilor profesioniști. Este un turneu reușit, cu atât mai mult că acesta marchează o vârstă venerabilă a sportului cu popice din orașul nostru", spune Marcel Dobrică.

Amatorii popicari, având profesii și vârste diferite, care au luat startul în această competiție aniversară au avut parte, pe lângă reguli stricte impuse de această disciplină sportivă, de sport, bună dispoziție și distracție.

După trei zile de concurs în faza pe echipe, s-au putut departaja echipele semifinaliste, după cum urmează:

1. Echipa Petrila I - 1965 pd;
2. Echipa Consiliul Local - 1847 pd;
3. Echipa Old Boys - 1622 pd;
4. Echipa Poliția Română - 1613 pd.


Au pierdut calificarea în semifinale echipele: Poliția Locală (1134 pd), SMRD (1152 pd), Pompieri Petrila (1001 pd), Petrila II (1547 pd) și Primăria Petrila (1214 pd).

În semifinale se vor întrece echipele 1 - 4 (Petrila I - Poliția Română) și 2 - 3 (Consiliul Local - Old Boys). Startul în semifinale fiind programat pentru joi, 28 septembrie, ora 17.00, în cocheta sală de popice Inter Petrila.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
23.09.17 03:44
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one