INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Trei zile de adrenalină și motoare turate la maxim la Petrila

offroad1.jpg
Cupa “Aventură pe Planeta Petrila” s-a desfăşurat weekend-ul trecut la Petrila, mai exact în Poiana Lunca Florii, judeţul Hunedoara, având trasee de concurs spre Munţii Şureanu, aflate într-o zonă pitorească cu foarte bune condiții pentru astfel de competiții.
Club Alba Off-Road, organizatorul principal al evenimentului de la Petrila, în colaborare cu Primăria Orașului Petrila și câțiva sponsori, au pus la cale, pentru prima dată, în perioada 7-10 septembrie, o competiţie pentru cei pasionaţi de adrenalină pe drumuri de munte.

Competiţia s-a adresat atât echipajelor de începători, cât şi echipajelor care au experienţă şi utilizează în concurs vehicule 4×4 cu modificări speciale pentru offroad, adunând la start zeci de participanți care și-au stabilit cartierul general în Base Camp Poiana Lunca Florii, locație situată pe Cheile Tăii.
"Prima competiție oficială organizată de Clubul nostru "Aventură pe Planeta Petrila" s-a încheiat cu speranța că, în cele 3 zile petrecute împreună, provocările, adrenalina, traseele, focul de tabără, muzica live, întâlnirea cu pasionații de off-road au stârnit un sentiment care să vă determine să participați și la următorul eveniment pe care îl vom organiza. Felicit toți participanții pentru rezultate și mulțumesc echipei de organizare pentru efortul depus", declară Marius Gherman, Președinte Club Alba Off Road.
offroad2.jpg
offroad3.jpg
Cupa "Aventură pe Planeta Petrila" a avut ca probe de concurs secțiuni clasa Extrem și Standard și Turism. Această experiență unică petrecută în cele trei zile de concurs de la Petrila a avut de-a lungul desfășurării fiecărei etape foarte mulți spectatori aflați pe trasee. Nu a lipsit muzica, buna dispoziție, party, mititei și focul de tabără din zona Base Camp Poiana Lunca Florii.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
11.09.17 19:17
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one