INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Telex sportiv Petrila. Weekend încărcat de acțiuni sportive la Petrila

sport.jpg
Sfârșitul acestei săptămâni este foarte încărcat cu acțiuni sportive la Petrila. Acestea sunt organizate, fie sub egida "Zilelor Orașului Petrila", administrația petrileană antrenând o mulțime de participanți la manifestările prilejuite de acest eveniment, fie se derulează competiții sportive în care sunt antrenate echipe ale "Clubului Sportiv Inter Petrila".
Începute de vineri, 29 septembrie 2017, întrecerile de alergare și bicicletă organizate de Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila, în colaborare cu Asociația "San Montan" din Petrila, a atras o mulțime de atleți participanți la toate probele de concurs. Zeci de premii au fost oferite tuturor învingătorilor, într-o competiție foarte reușită, având o organizare de excepție.

Ceea ce de multe ori nu se observă, este faptul că aceste acțiuni de masă au la bază voluntari de excepție care asigură reușita unor astfel de evenimente. La fel s-a întâmplat și la Petrila unde și-au dat concursul angajați ai administrației orașului Petrila, în frunte cu edilii orașului, consilieri petrileni, voluntari ai asociației sportive "San Montan", Poliția Română, Poliția Locală, Jandarmeria, voluntari SPLAS Petrila, voluntari din presă (Info Petrila și Mic News Hunedoara) și fotografi (VLS Photography) și mulți alții, toate acestea culminând cu o reușită de excepție, oferind satisfacție tuturor celor prezenți la manifestare.
Sâmbătă, 30 septembrie, spectacolul sportiv continuă la Petrila.
Începând cu ora 9,30, FOTBAL pe stadionul "Parângul" din Lonea. Liga a patra hunedoreană (AJF Hunedoara) a programat partidele (juniori și seniori) dintre CS Inter Petrila și CS Hunedoara, contând pentru etapa cu numărul 6. CS Inter Petrila se află acum pe primul loc al clasamentului județean de fotbal cu ambele echipe de fotbal.

Ora 10,00, FOTBAL-TENIS la Sala Sporturilor "Constantin Brâncuși" din Petrila. Federația Română de Fotbal Tenis a programat etapa a IX-a de seniori masculin din cadrul Campionatului National de Fotbal Tenis, etapă în care Petrila este implicată direct prin Clubul Sportiv Inter Petrila - secția fotbal-tenis.

Ora 10,00, POPICE la Arena de Popice "Inter Petrila". Federația Română de Popice a programat în cadrul Campionatului Național de Popice seniori, partida dintre CS Inter Petrila și ACS KSE din Târgu Secuiesc, contând pentru etapa a II -a din turul campionatului național. Duminică, 1 octombrie începând cu ora 9,00, la aceeași sală de popice din Petrila, sunt programate cele două finale (finala mică - ora 9,00 și finala mare - ora 11,00) ale Cupei "Inter Petrila", o competiție de amatori derulată cu prilejul împlinirii a 96 de ani de popice la Petrila.

LUPTE. De menționat, secția de lupte a CS Inter Petrila se află acum în deplasare la Herculane unde participă la Campionatul Național Individual Juniori Mici, etapa de zonă.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
01.10.17 10:00
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one