INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Susținere la nivel local pentru sportivii CS Inter Petrila, înainte de startul în returul campionatului

primar-inter2.jpg
Ultimul antrenament al sportivilor de la CS Inter Petrila, înainte de startul în returul campionatului județean de fotbal, a fost precedat de o întâlnire cu Primarul Orașului Petrila, Vasile Jurca.
Edilul a dorit să afle direct de la sportivi care sunt obiectivele pe care și le-au propus pentru acest sezon competițional, fiind motivat de faptul că orașul Petrila se poate lăuda cu o echipă de fotbal competitivă la nivel de campionat județean.

Ceea ce a dorit să afle primarul Vasile Jurca este dacă echipa este pregătită pentru a-și păstra locul fruntaș obținut în toamnă, pentru care i-a felicitat, iar în legătură cu posibila promovare în liga superioară, edilul a dorit să îi informeze că acest lucru depinde acum doar de ei, asigurându-i că vor fi susținuți de administrația de la Petrila.

Noutățile apărute la CS Inter Petrila au încântat edilul și a fost mulțumit să vadă că baza sportivă de la Stadionul Parângul Lonea, aflată în administrarea clubului, este bine întreținută și a felicitat conducerea clubului pentru buna organizare.
Problemele financiare apărute în acest început de an la Clubul Sportiv Inter Petrila au avut la bază situația bugetului foarte întârziat însă, conducerea clubului împreună cu administrația au căutat soluții să le administreze, uneori chiar la limita de criză.

"Sperăm să trecem peste aceste greutăți și, pe această cale, doresc să mulțumesc sportivilor și antrenorilor care au oferit sprijinul pentru a supraviețui. Domnul primar ne asigură că va urma o perioadă mai bună deci, va depinde numai de noi pentru a oferii și rezultate sportive la nivelul așteptărilor", a declarat Eugen Duma, președintele clubului sportiv.
antrenament.jpg
primar-inter.jpg
La final, conducerea clubului i-a adresat primarului Vasile Jurca invitația de a participa la prima partidă din retur, cea de sâmbătă 25 martie, partidă care va avea în desfășurare evenimente deosebite, de suflet, pentru clubul sportiv de la Petrila.
"Mă bucură să constat că activitatea Clubului Sportiv Inter Petrila este din ce în ce mai înfloritoare. Am sperat să văd entuziasmul sportivilor înainte de startul în competiție, ceea ce chiar am văzut, atât la fotbal, cât și la celelalte secții sportive ale clubului. Îi asigur de suportul nostru, al administrației și le urez succes în continuare", a spus Vasile Jurca.
BOCU.jpg
portari.jpg
Info Petrila - Sport
24.03.17 14:17
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one