INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Startul returului Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara se amână din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Fotbal-in-zapada.jpg
Condițiile meteorologice din această săptămână în tot județul Hunedoara au determinat cluburile sportive din județ să depună la AJF Hunedoara cereri de amânare a primei etape din returul campionatului județean de fotbal.
Astfel, comitetul de urgență al AJF Hunedoara, întrunit statutar conform articolului 43 din Statutul AJF Hunedoara în data de 28.02.2018, a luat următoarele hotărâri:

1. S-a hotărât amânarea etapei cu numărul 16 a campionatului județean Liga a IV -a (seniori şi juniori), care trebuia să se desfășoare în data de 03-04 martie 2018, pentru data de 25 aprilie 2018;
2. S-a hotărât amânarea începerii campionatelor de juniori C, D, E cu o săptămână.

Iarna întârziată a pus mai multe probleme cluburilor sportive, perioada de pregătire desfășurându-se anevoios în raport cu anii trecuți. Terenurile de fotbal nu au fost propice desfășurării meciurilor amicale de aceea, majoritatea echipelor de fotbal, au jucat puține astfel de partide de pregătire.

Campionatul Județean de Fotbal hunedorean ar urma să înceapă cu etapa cu numărul 17 programată pentru data de 10-11 martie 2018.
stadion-lonea-avarie.jpg
La Petrila, terenul de fotbal din cadrul Stadionului ”Parângul” Lonea a fost grav afectat în această săptămână din cauza unei spărturi apărute în coloana de apă care traversează terenul.

Condițiile meteo nefavorabile întârzie refacerea gazonului pe porțiunea afectată însă, conducerea Apa Serv Valea Jiului împreună cu primăria orașului Petrila au promis că vor acorda tot sprijinul pentru a aduce terenul de fotbal la forma inițială, imediat ce vremea o va permite, pe porțiunea afectată fiind nevoie de replantarea gazonului.

Până atunci, echipa de fotbal Inter Petrila va fi nevoită să joace partidele de acasă pe un alt stadion care va fi anunțat la momentul jocurilor.
Daniel P. Bolog
01.03.18 06:34
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one