INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Sport și aniversare la Inter Petrila - La mulți ani, președinte!

duma1.jpg
Sâmbătă, 2 decembrie, Inter Petrila joacă ultima etapă din acest tur al campionatului județean de fotbal, în compania echipei Minerul Uricani.
Pe arena Parângul din Lonea va fi sărbătoare în familia Inter Petrila, deoarece petrilenii își aniversează președintele, Eugen Duma.

Eugen Duma este fost jucător al echipei Parângul din Lonea, așa cum se numea Inter la acea vreme. Duce o viață foarte activă, practică sportul și acum, în timpul liber, atât cât îl are pentru că, dacă ar fi după el, s-ar împărți în o sută de părți implicându-se cu tot sufletul în viața sportului din Petrila, dorindu-și să poată face cât mai multe.
duma.jpg
A sportului și nu numai, Duma fiind și un aprig păstrător al tradițiilor momârlanilor de pe Jiul de Est, el nu pierde nicio ocazie de a-și afișa frumosul port popular momârlănesc. Modest din fire, nu îi place să se laude dar, o spunem noi cu siguranță, el merită laudele noastre, dacă nu o facem de fiecare dată, o facem acum, la aniversare.

Multă sănătate, bucurii și împliniri alături de cei dragi și, continuă în ceea ce faci, domnule președinte, pentru că o faci bine!

La Mulți Ani, Domnu' Președinte!

Clubul Sportiv Inter Petrila
duma2.jpg
duma3.jpg
Info Petrila Sport
02.12.17 10:12
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one