INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Situația dramatică prin care trece echipa Hercules Lupeni, după tragedia de la Mina Lupeni - AJF Hunedoara nu amână partida de duminică cu Universitatea Petroșani

lupeni.jpg
După cum se știe deja, în accidentul din Mina Lupeni a fost implicat și sportivul echipei de fotbal Hercules Lupeni, Raul Cismașiu, fiind unul dintre minerii prinși în surparea din data de 5 octombrie, scăpând cu o accidentare la picior.
Mai mult decât atât, toată echipa Hercules Lupeni a fost în stare de șoc la aflarea veștii că Raul este prins în accidentul de mină. Printre echipele de salvatori care au intrat dupa mineri s-a aflat şi colegul lui de echipă, căpitanul Hercules Lupeni, Cristian Ciocârlan. Întreaga echipă a Lupeniului a aşteptat cu sufletul la gură scoaterea colegului ei.

"Raul Cismaşiu este un exemplu de viaţă pentru toţi semenii noştri. Venea la antrenamente direct de la mină. Mă bucur mult că starea lui este bună. Este lovit la un picior. Eu cred că va mai juca fotbal şi va fi în continuare lângă noi", a declarat Dan Voicu, antrenorul echipei din Lupeni, pentru zvj.ro.

Având în vedere acest caz, care implică foarte multă sensibilitate vorbind de natura umană, această sensibilitate nu a fost găsită și la AJF Hunedoara, atunci când oficialii clubului sportiv au cerut amânarea partidei de duminică cu Universitatea Petroșani.

"Cei de la AJF au dat încă o dată dovadă de o nesimţire crasă, nedorind să ne amâne meciul şi ne-au cerut să facem o hârtie. Bine că se amână meciuri pentru nunţi, iar când se întamplă o tragedie, pe nimeni nu interesează. Noi echipa suntem alături de Raul Cişmaşiu", a mai spus Dan Voicu.

Întreaga echipă Inter Petrila este alături de Hercules Lupeni în aceste momente foarte sensibile, dorind însănătoșire grabnică sportivului Raul Cismașiu:

"Din păcate, cunosc situația prin care trec colegii noștri de la Lupeni, pentru că vin din acest domeniu periculos, mineritul, nu doresc nimănui să treacă prin astfel de momente. Mă bucur că sportivul Raul Cismașiu a scăpat cu viață din acest accident subteran, nu pot să nu fiu trist pentru ceilați doi colegi de ai lui de muncă, care nu au mai avut această șansă. Sunt momente foarte sensibile și le doresc să treacă cât mai repede peste ele" - Eugen Duma, președinte CS Inter Petrila

"Eu personal cred că AJF Hunedoara trebuia să se implice în acest caz și să se auto-sesiseze, nici nu mai trebuia să aștepte cererea oficialilor clubului din Lupeni. AJF Hunedoara trebuia să ia legătura din oficiu cu oficialii celor două cluburi pentru a vedea care este situația și apoi să propună amânarea partidei. Nu pot să le spun eu ce e bine să facă, este părerea mea personală, dar dacă nu au făcut-o până acum, încă nu e târziu, vorbind aici de natura umană care depășește orice situație. Noi suntem alături de colegii noștri din echipa Hercules Lupeni, știm prin ce sentimente trec ei acum și dorim sănătate grabnică sportivului Raul Cismașiu." - Daniel P. Bolog, secretar general CS Inter Petrila.

Sâmbătă și duminică se vor disputa noi partide în Liga a IV-a a campionatului județean de fotbal Hunedoara, contând pentru etapa cu numărul șapte.

Cel mai interesant duel va fi pe stadionul din Crăciunești, între Șoimul Băița și Inter Petrila. Partida va fi condusă de o echipă de arbitri din Deva, avându-l la centru pe Daniel Thirt, asistat de Claudiu Doarvaș și Tiberiu Hajdu, aceasta va avea loc sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 11:30.

Până la acest moment, Hercules Lupeni va juca în deplasare pe stadionul Știința Petroșani, duminică, 8 octombrie 2017 - ora 11:30, în partida cu Universitatea Petroșani.
Program-etapa-7.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
07.10.17 00:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one