INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Scorul etapei înregistrat la Petrila în cea de-a XIII -a etapă a turului campionatului județean

stoica-te-asteptam.jpg
Cod galben de ... goluri la Petrila unde, campioana en-titre nu lasă nicio clipă de relaxare formație Aurul Certej. O ploaie de goluri s-au revărsat încă din prima repriză a partidei, lăsând fără drept de apel adversarul.
Florin Stoica, directorul tehnic al echipei de fotbal Inter Petrila, a decis să stea o vreme departe de fotbal. Supărat pe deciziile eronate luate de arbitri la nivelul Ligii a IV -a, Stoica s-a retras să reflecteze asupra situației. Echipa petrileană i-a transmis la meciul de pe Stadionul Parângul un mesaj emoționant: „Stoica, te așteptăm lângă noi!” pe care l-au scris pe un tricou și l-au afișat pe toată durata partidei, fiindu-i dedicate toate golurile înscrise.

Golgheterul ediției de toamnă a campionatului județean de fotbal este sportivul Iosif Kalai de la Inter Petrila, cu un total de 16 goluri înscrise în acest tur.
Kalai-golgheter.jpg
Transmisie Antena 1 Deva
Fotbal Inter Petrila - Aurul Certej

Ploaie de goluri

Posted by Observator Antena 1 Deva on 20 Noiembrie 2017
Meci de senzație la Petroșani. Pe stadionul Jiul din Petroșani echipa oaspete Minerul Uricani, a condus partida până în minutul 88 cu scorul de 1 - 0. Jiul a întors apoi soarta meciului prin reușitele lui "Alună", Alin Antofie, învingând cu 2 - 1.

La Deva, pe terenul de sub cetate, Universitatea Petroșani aflată în poziția de oaspete, obține prima victorie a acestui tur al campionatului împotriva formației CNS Cetate Deva II. Devenii conduc partida din primele minute dar studenții de la Petroșani egalează la câteva minute distanță. Chiar dacă Cetate Deva II reușește să preia din nou conducerea jocului, din min 26, urmează o evoluție surprinzătoare a Universității, intorcând soarta jocului în favoarea lor și reușesc prima victorie la Deva, cu 2 - 4.

CS Hunedoara continuă seria victoriilor. Ultima etapă îi aduce din nou trei puncte în clasament, prin victoria cu 3 - 0 pe teren propriu împotriva formației Gloria Geoagiu. Matematic, CS Hunedoara devine campioana de toamnă a acestei ediții a campionatului județean de fotbal.
Rezultate13-Program14.jpg
Clasament13.jpg
Imagine - Vasile Laurenșiu Sorin
Video - Antena 1 Deva
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
23.11.17 11:30
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one