INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Săptămâna trecută, echipa de fotbal din Liga a 3-a, ACS Şirineasa, a sunat adunarea pentru pregătirile de iarnă

sirineasa.jpg
Noutățile curg pe bandă rulantă la reîntâlnirea liderei seriei a IV -a din Liga a 3-a, ACS Șirineasa, echipă care își desfășoară activitatea la Petroșani.
Astfel, echipa a pornit cu un staff nou în conducerea clubului. 21 de jucători au participat la reunirea echipei, iar zilele viitoare sunt așteptați să vină și alți noi sportivi, toți jucători de liga 1 și liga a 2-a.

Senegalezul de 32 de ani, Gueye Mansour, va juca din returul de campionat pentru lidera seriei a IV-a din Liga a III-a, ACS Sirineasa. Fotbalistul nu a ales să joace la ASU Poli Timișoara, în liga a II-a, în favoarea echipei de la Petroșani, pentru a sprijini echipa în drumul ei spre promovare. Gueye Mansour a semnat un contract pe un an și jumătate cu ACS Șirineasa.
mansour.jpg
O altă noutate din lotul ACS Șirineasa este venirea lui Marian Stoenac, care a evoluat la echipa din liga a 3-a, CNS Cetate Deva. Originar din Motru, Marian Stoenac a jucat în ultimul an şi jumătate la Juventus Bucureşti, cu care a obţinut o promovare în liga secundă şi alături de care a terminat pe prima poziţie în eşalonul al doilea, la finalul anului 2016, cu şanse mari de a accede pe prima scenă. A jucat apoi la Deva, în cadrul echipei de liga a 3-a din dorinţa de a evolua mai mult.
stoeneac.jpg
Noul antrenor secund al echipei este George Zima, un tânăr de 28 de ani. Posesor al Licenţei B UEFA, Zima a fost coleg la Școala de Antrenori cu ”principalul” Dan Vasilică. În 2017, George Zima a fost declarat antrenorul anului de AJF Bihor.

Zilele acestea va veni și noul antrenor cu portarii, clubul este în negociere cu un fost portar din Liga 1, cu scopul de a fi cooptat în poziția de antrenor-jucător, acestea fiind doar câteva din noutățile staff-ului.
George-Zima.jpg
Fostul jucătorul al echipei Inter Petrila din Liga a 4-a, Bogdan Matei a făcut deja primele antrenamente cu noua sa echipă din Liga a III-a, ACS Șirineasa. Jucătorul s-a arătat încântat că a reușit să facă din nou un pas înainte în cariera sa de jucător. El a alergat cot la cot cu noile achiziții Gueye Mansour și Marian Stoenac.

Jucătorii echipei de la Petroșani au făcut și vizitele medicale la Severin, peste care au trecut cu bine toată echipa lui Dan Vasilică.
matei.jpg
Se vehiculează ideea ca în intervalul 30 ianuarie - 10 februarie ACS Șirineasa să plece într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia, acestea fiind informații neoficiale.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
20.01.18 10:10
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one