INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

San Montan mobilizează o întreagă comunitate pentru a veni în sprijinul Asociației Salvați Copiii

1.jpg
Sportul și voia bună își vor da mâna duminică, 14 mai 2017, pe Cheile Tăii, într-o acțiune caritabilă care va avea ca scop sprijinirea unei asociații petrilene, "Salvați Copiii", aflată acum într-un mare impas financiar datorat lipsei subvențiilor guvernamentale.
O întreagă comunitate își manifestă dorința de a participa la acest eveniment de suflet, mesajele fiind transmise prin intermediul rețelei de socializare, sensibilizați fiind de apelul dureros al Asociației "Salvați Copiii" adresat celor care încă mai sunt responsabili pentru viitorul unei comunități, a unei nații, COPIII:  

"În momentul când am aflat că nu avem bani, plângând, am spus să vină cine vrea să trimită copiii acasă. Să văd pe cine trimiteți? Cui îi spuneți, tu nu mai veni la centru? Eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu pot!", a declarat Valeria Popescu, director al Organizației  Salvați Copiii Hunedoara, pentru Cronica Văii Jiului.

Evenimentul sportivilor "San Montan" este sprijinit de Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, în colaborare cu Universitatea Petroșani și "Iva Sandwich", acțiunea sportivă fiind realizată la propriu și recompensată cu trofee și medalii acordate concurenților și câștigătorilor participanți la probele sportive din cadrul acțiunii de caritate "ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII" și, bineînțeles că nu va lipsi fasolea cu ciolan, țuica și un pahar cu vin!
11.jpg
22.jpg
"Anul trecut o televiziune anunța că Petrila este, "cel mai sărac oraș din România", noi nu suntem de acord cu această afirmație. Poate că nu avem bani mulți dar avem un suflet mare și o vom demonstra duminică, 14 mai, când vom fi "ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII". Dragi petrileni, dragi cetățeni ai Văii Jiului, vă așteptăm în Cheile Tăii, fiecare contribuție este importantă! Acești copii au nevoie de ajutorul nostru, ei sunt viitorii NOI!", spune Erika Santa, președintele Asociației "San Montan".

Ecouri:

"O țară care își extermină viitorul - copiii... "San Montan" sare în ajutor cu o soluție pe termen scurt! Dar asemenea organizații, cele adevărate, trebuie să aibă susținere guvernamentală, pe lângă cea civilă" - Ileana Firțulescu - Jurnalist

Mno, apăi ne-om vedea duminică pe Cheile Tăii la "ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII" și ioi ce bine ar fi să viniți și voi să ciocnim o ștampă de țuică sau un pocal cu vin, că de, copchiii ăștia or ave nevoie de o țâră ajutor din partea noastră. No ce zâceți? Viniți?", doi momârlani metamorfozați.
33.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila
12.05.17 06:51
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one