INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Sâmbătă, Meci amical pe Stadionul Parângul Lonea: Inter Petrila - Hercules Lupeni

inter-hercules.jpg
Chiar dacă nu vor juca în primul tur al Cupei României, fiind calificate direct pentru turul al II -lea, Inter Petrila și Hercules Lupeni au programat o întâlnire amicală pentru verificarea cunoștințelor, pentru sâmbătă, 26 august - ora 11,00, pe Stadionul Parângul din Lonea.
Protagoniste ale podiumului Ligii a IV -a Hunedoara, cele două echipe s-au aflat printre favoritele sezonului competițional trecut. În sezonul următor sunt înscrise un număr de 15 echipe și va fi unul foarte greu, pronosticurile fiind imposibil de făcut în această clipă.

Startul oficial al Campionatului Județean de fotbal Hunedoara, Liga a IV -a, va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2017, CS Inter Petrila având primul meci în deplasare la CSO Retezatul Hațeg, iar ACS Hercules Lupeni va debuta acasă cu AS Aurul Certej.
Dacă Adrian Câmpean, antrenorul Inter Petrila este optimist în privința lotului pentru sezonul 2017 - 2018, nu același lucru declară și Dan Voicu, antrenorul Hercules Lupeni, echipa suferind de multe absențe importante la lot. În debutul acestui sezon al Ligii a IV -a își fac apariția și echipe noi: Mihai Viteazu Vulcan, Gloria Proinstal Geoagiu, Dacia Orăștie și CNS Cetate Deva II.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
26.08.17 09:27
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one