INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Sâmbătă, Inter Petrila joacă la puntea suspinelor în etapa cu numărul XVIII

AFIS-HUNEDOARA-INTER.jpg
Cea mai importantă partidă a etapei cu numărul XVIII o va avea lidera campionatului județean de fotbal hunedorean, prin întâlnirea de la CS Hunedoara, diferența de cinci puncte a echipei petrilene față de Hercules Lupeni în clasament putându-i fi pusă în pericol.
Hunedorenii au demonstrat de mai multe ori că sunt o punte a suspinelor pentru fruntașele din clasament, mai ales când a fost vorba de terenul lor propriu. De data aceasta primesc lidera iar în turul de la Petrila au fost învinși cu 4 - 0. Brigada de arbitrii de la Hunedoara este condusă de Leopold Herțeg (Băcia), ajutat de Claudiu Doarvoaș (Mintia) și Cosmin Danciu (Deva). Ca observator din partea AF Hunedoara a fost delegat Marius Ștefan (Orăștie).

Nu doar meciul seniorilor celor două formații este unul de importanță majoră, ci și cel al juniorilor care se va disputa în deschidere. Echipele de juniori sunt la o diferență de două puncte în clasament, Inter Petrila pe poziția a doua iar CS Hunedoara pe poziția a treia.
"Ne așteaptă un meci important, cu o echipă ambițioasă care câștigă meciurile de acasă și același lucru vor dori și acum. Ținând cont de valoarea echipei noastre și de experiența jucătorilor, sunt încrezător în jocul de mâine. Suntem conștienți de ambiția adversarului și îl tratăm foarte serios", declară antrenorul Inter Petrila, Aurel Moldovan.
Făcând o paranteză la subiectul nostru, la recenta Gală a Premiilor Exclusiv, Clubul Sportiv Inter Petrila a obținut Premiul Exclusiv pentru cea mai bună activitate sportivă.
inter-premiat.jpg
"Clubul Sportiv INTER PETRILA a fost premiat ca fiind clubul cu cea mai bună activitate sportivă în anul 2016 la Gala Premiilor Exclusiv iar eu am avut onoarea de a ridica acest prim premiu obținut. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la obținerea acestui premiu, antrenorilor, sportivilor, conducerii clubului și nu în ultimul rând părinților și suporterilor, care au susținut activitatea clubului! De asemenea mulțumim și conducerii administrației publice locale pentru susținerea continuă de care am beneficiat în anul 2016. Forza Inter Petrila!!!" Eugen Duma - Președintele CS Inter Petrila
 
PROGRAMUL ETAPEI NR. XVIII  DIN DATA DE  06.05.2017
Nr. ECHIPA A ECHIPA B CLASAMENT
1 Metalul Crişcior Brad ACS Hercules Lupeni 11 2
2 CSM Jiul Petroşani AS Aurul Certej 9 8
3 CS Hunedoara CS Inter Petrila 4 1
4 Minerul Uricani CSO Retezatul Haţeg 12 3
5 AS "U" Petroşani CSA Aurul Brad 10 6
6 ACS Şoimul Băiţa ACS Victoria Călan 5 7
06.05.17 06:46
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one