INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

S-au tras la sorţi partidele din sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană Hunedoara

Fotbal-Cupa-Romaniei_faza-judeteana.jpg
La sediul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara s-au tras la sorţi partidele din sferturile şi semifinalele Cupei României, faza judeţeană.
Transparența tragerii la sorţi, a fost asigurată de reprezentanţii presei sportive din judeţ care au extras echipele din urne. Astfel, în sferturile de finală, care vor avea loc în 17 mai, de la ora 17.30, se vor juca următoarele partide:

CS Ghelari – Inter Petrila (finalistă din 2016);
Victoria Dobra – Hercules Lupeni
CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa (câştigătoarea din 2016).

Cel de-al patrulea meci trebuia să se dispute între Mureşul Pricaz și Retezatul Haţeg dar, echipa din Pricaz s-a desfiinţat în această iarnă iar Retezatul Hațeg a acces direct în semifinale fără a juca. În această fază, echipele de Liga a V-a vor fi gazde.

Cea de-a doua tragere la sorţi a fost pentru stabilirea programului semifinalelor, care se vor juca în 31 mai, de la ora 17.30, de data aceasta pe terenuri neutre. Astfel, câştigătoarea din partida Victoria Dobra – Hercules Lupeni va înfrunta pe Retezatul Haţeg iar învingătoarea din duelul CS Comunal Ilia – Şoimul Băiţa va întâlni pe învingătoarea partidei din duelul Victoria Dobra – Inter Petrila.

Finala Cupei României - Faza Județeană se va juca de asemenea pe teren neutru iar aceasta se va disputa în 9 sau 10 iunie.
Info Petrila Sport
09.05.17 00:21
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one