INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Răzvan Drăgoescu: „Un tur de campionat frumos și palpitant”

46488.jpg
Răzvan Drăgoescu, fost campion cu Inter Petrila, s-a acomodat rapid la noua sa echipă, Retezatul Hațeg, formație care a terminat turul campionatului Ligii a IV-a la fotbal pe podium, pe locul al treilea.
Pentru jucătorul Răzvan Drăgoescu, turul de campionat a fost unul foarte bun având în vedere că echipa sa a terminat pe locul trei, iar el se află în topul golgheterilor.

Chiar dacă este prins cu munca, Drăgoescu și-a făcut timp și pentru marea lui pasiune, fotbalul. De altfel, oficialii Hațegului s-au declarat mulțumiți de aportul adus de jucător.
„A fost un tur de campionat frumos și palpitant, în același timp. Nu consider că am făcut un pas înapoi plecând de la echipa Inter Petrila, cu care am ieșit campion. La Hațeg am găsit un colectiv frumos și deocamdată suntem la egalitate de puncte cu Petrila. Vom vedea ce ne va rezerva returul de campionat. Reușitele pot spune că le-am avut tot datorită echipei și colectivului unit și frumos. Consider că fiecare gol a fost important în felul lui pentru desfășurarea frumoasă a jocului”, spune Răzvan Drăgoescu.

Acesta a evoluat împotriva fostei sale echipe și a făcut-o într-un mod profesionist și elegant.
„Am jucat împotriva fostei mele echipe și nu pot spune că am vreun resentiment. Eu îmi fac treaba acolo unde sunt. La cum s-a mișcat CS Hunedoara în turul acesta de campionat, pot spune că are prima șansă, dar nici celelalte contracandidate nu și-au spus ultimul cuvânt. Mai este drum lung până la final, deci se pot întâmpla foarte multe surprize. Din retur probabil voi continua la Hațeg. Este un colectiv frumos și chiar îmi face plăcere să fac parte din el. Dacă toate meciurile se vor juca numai pe teren, cu siguranță Hațegul va avea o echipă pe podiumul ligii a patra”, a concluzionat Răzvan Drăgoescu.
Sport - Loredana Juglea
Sursa: zvj.ro

Sursa: zvj.ro

14.12.17 06:43
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one