INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Prima zi a întrecerilor în finala CN de Popice de la Petrila aduce în palmaresul Inter Petrila un vicecampion național

popice-individual4.jpg
Finala Campionatului Național de Popice la nivel de juniori și junioare U18 de la Petrila a debutat marți, 6 februarie, cu întrecerile la individual clasic.
Primele la start au fost fetele iar titlul de campioană națională la popice - junioare U18, a revenit sportivei Seres Bernádett de la Clubul Sportiv Electromureș Romgaz Tg. Mureș, cucerind locul I și medalia de aur la individual. De altfel, sportivele din Tg. Mureș au ocupat tot podiumul la individual, spre satisfacția delegației mureșene, îndeosebi a antrenorului fetelor Orosz Istvan.

Sportivele de la Tg. Mureș au obținut și medalia de argint și titlul de vicecampioană națională prin Gál Timea Beatrix, iar cea de bronz a fost adjudecată de Bato Judit Katalin, medalii puse în joc de Federația Română de Popice.
popice-individual1.jpg
popice-individual2.jpg
”Suntem foarte mulțumiți de rezultatele fetelor noastre, vreau să mai adaug că mulțumim gazdelor noastre, Petrila a fost întotdeauna o gazdă extraordinară, cu arena de popice foarte bine pusă la punct. A fost un test util înaintea campionatului mondial, ușile lotului național sunt deschise, totul depinde de rezultatul sportivelor”, a declarat Matilda Antal, vicepreședintele CS Electromureș Romgaz.

CS Inter Petrila a avut sportivi doar în competiția masculină la individual U18, elevii lui Marcel Dobrică fiind încurajați chiar înaintea startului întrecerii de primarul Vasile Jurca, care a obținut promisiunea sportivilor de a lua o medalie la individual, urând succes tuturor participanților la competiție.
popice-individual3.jpg
popice-individual32.jpg
Podiumul la individual masculin a fost mai ”colorat”, chiar dacă pe prima poziție s-a situat tot un sportiv de la Clubul Sportiv din Tg. Mureș, antrenat de Seres Jozsef.

Astfel, titlul de campion național la popice - junior U18, a revenit sportivului Szász Tibor Levente de la CS Electromureș Romgaz Tg. Mureș, medalia de argint și titlul de vicecampion național a fost obținută de Pădurean Alexandru de la CS Inter Petrila, iar cea de bronz a fost adjudecată de Botezatu Nicolae de la CS Siderurgica Hunedoara.
popice-individual4.jpg
popice-individual5.jpg
”La un pas de aurul național la individual, doar 4 popice i-au lipsit sportivului Pădurean Alexandru pentru titlul de campion. Nu-i nimic, ne onorează și medalia de argint și îl felicit pe această cale”, a declarat Eugen Duma, președintele CS Inter Petrila.

Miercuri urmează partea a doua a competiției, întrecerile de sprint și tandem, atât la feminin cât și la masculin.
 
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
07.02.18 08:11
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one