INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Popice. Inter Petrila - Doi sportivi campioni naționali la tandem în Finala Campionatului de Popice U14

00.jpg
Așa cum spuneam în relatările anterioare, la Petrila, timp de două zile ale acestui weekend, s-a desfășurat Finala Campionatului de Popice U14.
Prima zi a competiției, desfășurată sâmbătă, a confirmat un vicecampion național la proba de individual clasic, performanța fiindu-i atribuită tânărului sportiv Denis Pădurean.

Cea de-a doua zi a întrecerilor s-a disputat duminică pe Arena de Popice Inter Petrila, fiind programate probele de tandem la junioare și juniori U14.

La masculin s-au aflat în concurs un număr de patru 
echipe cu un total de 13 sportivi înscriși, Inter Petrila fiind reprezentată de doi tineri sportivi, Denis Pădurean și Ionuț Popescu.

Un succes răsunător la nivel național a venit din partea celor doi sportivi petrileni, aceștia obținând locul I și medalia de aur la proba de tandem U14, fiind declarați campioni naționali la această probă de concurs.

"Mă bucură foarte mult performanțele obținute de tinerii mei elevi în această finală și doresc să îi felicit. Fără a afișa o falsă modestie vă mărturisesc că acești sportivi sunt mândria mea ca antrenor al acestui sport căruia m-am dedicat, popicele, performanțele obținute de la fragedă vârstă asigură viitorul acestui sport în orașul nostru", a declarat Marcel Dobrică, antrenor emerit Inter Petrila.

Cei doi sportivi petrileni s-au întrecut cu sportivi de la Electromureș Tg. Mureș, Siderurgica Hunedoara și CFR Cluj, organizarea finalei de la Petrila fiind felicitată de fiecare echipă participantă și de Federația Română de Popice.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
11.jpg
22.jpg
06.05.17 07:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one