INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Wizz Air Marathon 2017, prin sportivii de la San Montan

maraton2.jpg
Cea de-a VII -a a ediție a Maratonului Internațional Cluj-Napoca le-a propus anul acesta alergătorilor amatori și profesioniști trei probe tehnice, maraton, semi-maraton, maraton ștafetă și cros, iar Petrila și Valea Jiului a avut reprezentanți pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Evenimentul a fost organizat de Asociația Sportivă Runners Club, iar ediția de anul acesta s-a disputat pe 9 Aprilie la Cluj Arena într-o atmosferă incendiară, având o participare de prestigiu internațional.

Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017 a adunat în jur de 6000 participanți, alergători amatori și profesioniști din toată lumea iar orașul Petrila a fost reprezentat de sportivi de la Asociația San Montan, prin Daniela Vasiloancă, Lucian Labă, Ion Radu, Tănase Tecar, Ioan Păduraru, Laura Păduraru și Andrei Mititelu.
maraton4.jpg
maraton5.jpg
Surpriza a venit la proba de maraton ștafetă mixtă unde sportivii de la San Montan, Daniela Vasiloancă și Lucian Labă, alături de alți doi reprezentanți independenți ai Văii Jiului, Nadia Buică și Codrea Silip, au ocupat locul I cu un timp de 3 h 4 minute și 40 secunde, pe o distanță de 42,2 km.

Spuneam surpriză deoarece alergătorii noștri montani sunt obișnuiți cu un altfel de teren de alergare iar la acest maraton suprafața de alergare a fost asfalt, nemaivorbind de faptul că au avut adversari de temut de pe continentul african, acolo unde sportivii se nasc alergând mai repede decât leopardul.

San Montan a mai fost reprezentată și la alte probe, Ion Radu și Tănase Tecar la proba de maraton - 42,2 km, Ioan Păduraru la proba de semi-maraton - 21 km, Laura Păduraru și Andrei Mititelu la proba de cros - 5 km.

"Sunt foarte mulțumită de rezultatele sportivilor noștri și vreau să felicit toți reprezentanții San Montan și nu numai, pentru că au fost mai mulți alergători din Valea Jiului", a spus Erika Santa, președintele asociației San Montan.
maraton.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
10.04.17 20:03
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one