INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Pedalează cu San Montan la Baru, ediția a patra, 23 septembrie 2017

echipa.jpg
"PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN" este un concurs de bicicletă pe traseu montan, de aproximativ 24 de km cu 1000m diferență de nivel pozitivă, urmat de un concurs de duatlon pe o zonă plată, trail, cu aproximativ 12 km alergare și 18 km bicicletă, iar anul acesta a ajuns la ediția cu numărul patru.
afis-san-montan.jpg
Cu fiecare ediție a acestui concurs, sportivii de la San Montan s-au întrecut pe sine, iar numărul din ce în ce mare de participanți dovedesc faptul că este foarte bine primit în rândul celor care practică acest sport. Inimoșii atleți ai asociației se pregătesc din timp pentru ca toate lucrurile să fie bine puse la punct dar, haideți să-i lăsăm pe ei să se prezinte:
andrei.jpg
Salut! Eu sunt Andrei și voi marca traseul de duatlon,vă aștept la concursul "PEDALEAZĂ CU SAN MONTAN LA BARU"!
***
marius-budai.jpg
Salut! Eu sunt Marius și voi avea grijă să nu vă rătăciți la cursa de MTB la concursul "PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN"!
***
erica-santa.jpg
Salut! Eu sunt Erika, am dat și eu o mână de ajutor la amenajarea traseului de MTB, vă asigur că totul este pregătit pentru concursul "PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN"....lanț întins vă doresc!

***
edi-nelu.jpg
Vă salută Nelu și Dani, după cum se vede v-am pregătit traseul de MTB pentru concursul "PEDALEAZĂ CU SAN MONTAN LA BARU"!

***
cristi-barna.jpg
Salut! Eu sunt Cristi ....am cosit toate urzicile de pe traseul de MTB, aveți cale liberă!

***
radu-lupu.jpg
Salut! Eu sunt Radu (lupu)....împreună cu echipa San Montan, pregătim traseul pentru MTB - Baru!

***
câinele-bagor.jpg
SALUT! Eu sunt Bagor un caucazian prieten cu San Montan, alerg și drumețesc cu ei din când în când, la pedalat nu mă pricep....așa că te invit pe tine prietene oricine ai fi să pedalezi la Baru la concursul "PEDALEAZĂ LA BARU CU SAN MONTAN"...să nu uit să vă spun, am vorbit cu Vasile și echipa lui de bucătari și a promis că va face un gulyaș de te lingi pe labe...pardon ...pe degete (chiar și pentru vegetarieni)!
Știe Bagor ce știe! Asta pentru că la fiecare eveniment organizat de San Montan, după festivitățile de premiere, urmează after-party, cu muzică, distracție, foc de tabără, ceaun, purcel și multe, multe surprize. Așadar, nu ratați acest eveniment de la Baru, sâmbătă, 23 septembrie 2017.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
17.09.17 20:08
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one