INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Pedalează cu "San Montan" de Halloween - Petrila

trofesan-montan.jpg
Pasionații de ciclism, și nu numai ei, sunt așteptați în data de 29 octombrie 2017 pe Dealurile Maleii la un eveniment de excepție.
Asociația "San Montan" în colaborare cu administrația locală de la Petrila organizează un eveniment special de Halloween însă, acest eveniment va fi îmbinat cu sportul.

"Pe data de 29 octombrie ne-am propus, în cadrul unui eveniment inedit pentru Orasul Petrila, să testăm bicicletele MTB pe dealurile Maleii! Fii alături de noi, și vom parcurge împreună un traseu scurt de aproximativ 8km! De preferat ar fi ca, cei care doresc să participe, să vină costumați de Halloween", spun organizatorii.

Întâlnirea este programată pentru ora 11,00 fix, se pleacă organizat din parcarea de la Peny - Market. După terminarea traseului, Asociația "San Montan" în colaborare cu Primăria Orașului Petrila, vă așteaptă cu diplome, medalii și un delicios gulaș, pregătit de bucătari de seama ai asociației.

"Vă așteptăm, cu mic cu mare, să pedalăm organizat, probabil pentru ultima dată în acest an. Distracția este garantată! Vă mulțumim!", mai spun organizatorii.
erika-santa.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
26.10.17 13:03
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one