INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Ndoye, providenţial pentru Cetate Deva: cu "tripla" de ieri a ajuns la şase goluri în trei meciuri jucate

ndoye.jpg
Alexandru Mănăstire (Hunedoara) - FRF.ro

La 38 de ani şi 8 luni, senegalezul este omul momentului în Liga 3 după un nou meci senzaţional în tricoul celor de la Cetate Deva. Vineri, Ndoye a reuşit un hat-trick în duelul cu Unirea 1924 Alba Iulia, iar echipa sa a ajuns la patra victorie consecutivă în campionat.

Cu cele trei goluri marcate ieri, căpitanul grupării hunedorene a ajuns la cota şase în trei meciuri pentru gruparea din Deva.
La câţiva centimetri de golul patru
Condusă cu 1-0 din minutul 30, Cetate Deva a revenit în prelungirile primei reprize după un penalty scos de Bloj şi transformat de Ousmane Ndoye, căpitanul devean.

În partea secundă, senegalezul (foto, nr. 78) a făcut diferenţa marcând de două ori cu capul din centrările lui Vaştag, în minutele 54 şi 83. În minutul 87, ”Ousmănescu” a fost aproape de golul patru, dar Ioani a respins de pe linia porţii lovitura sa de cap venită tot după o centrare a lui Andrei Vaştag.

”Eu nu am venit aici pentru distracţie, cum au spus mulţi, am venit aici să joc fotbal. După ultimul meci din acest an, care va avea loc vineri, voi trage şi linie şi voi lua o decizie în privinţa viitorului meu. E bine că echipa a câştigat, mă bucur mult şi îi felicit pe băieţi. Eu am mai spus-o, unde mă simt bine fac performanţă, unde nu mă simt bine, a doua zi am plecat. La Deva mă simt foarte bine alături de colegii mei”, a spus Ousmane Ndoye după meci.
Ndoye_0065.jpg
Vezi aici declarații, rezultate și clasament: FRF.ro
Sport Info Petrila
19.11.16 23:06
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one