INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

N'Doye a fost prezentat oficial de CNS Cetate Deva

125428.jpg
Cel care a mai evoluat în România la echipe precum FC Vaslui, Dinamo Bucureşti, Astra Giurgiu, Săgeata Năvodari şi ASA Târgu Mureş a avut de aşteptat mai bine de două luni pentru obţinerea vizei şi a declarat că a venit la Deva pentru a juca fotbal şi pentru că i-a promis preşedintelui Cristi Bobar.
***
Aflată pe locul 10 în seria a IV-a, CNS Cetate Deva nu are un sezon prea reuşit, dar antrenorul Viorel Tănase speră ca venirea lui N'Doye să fie un factor mobilizator.

Debutul jucătorului senegalez se va produce vineri, când noua sa echipă va juca cu Millenium Giarmata, în etapa a zecea a seriei a IV-a. Ca şi la ASA Târgu Mureş, Ousmane va purta pe tricou numărul 78.
"Eu m-am născut cu fotbalul în sânge şi nu va fi o problemă să mă adaptez la acest nivel. Joc oriunde, chiar şi la Liga a V-a. Nu am venit aici să joc la mişto, dacă era aşa, nu veneam aici. Am avut multe oferte, dar mi-am dat cuvântul lui Cristi Bobar şi pentru mine e foarte important să mi-l ţin. Vom vedea ce va fi până în iarnă şi sper să rămân încontinuare, să ne îndeplinim obiectivele", au fost primele cuvinte ale nonconformistului jucător în tricoul lui CNS Cetate Deva.
***
ousmanendoye.jpg
Sursa: frf.ro
Info Petrila - D.P. Bolog
06.11.16 08:05
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one