INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

La Petrila, în etapa XIX din Liga 4 Hunedoara, derby-ul Văii Jiului

inter-jiul.jpg
Pe Stadionul Parângul din Lonea se va disputa astăzi, sâmbătă 13 mai, partida de fotbal dintre Inter Petrila și Jiul Petroșani, derby al Văii Jiului contând pentru etapa cu numărul XIX din campionatul județean hunedorean.
Spectacolul a început deja pe rețelele de socializare, având în vedere mobilizarea suporterilor pentru a fi prezenți pe stadionul petrilean, cele două formații fiind iubite de suporteri atât în rândul petrilenilor cât și în rândul petroșenenilor. Cu alte cuvinte, se așteaptă să fie momente frumoase susținute de suporteri deja consacrați în rândul ambelor echipe.

Evoluția celor două echipe de seniori până la această dată în campionatul județean situează echipa gazdă, Inter Petrila, în poziția de lideră a campionatului, în timp ce echipa oaspete, Jiul Petroșani, se regăsește în poziția a noua, constantă am putea spune.

Situația se schimbă în ceea ce privește juniorii celor două formații. Oaspeții jiuliști sunt liderii campionatului județean, o poziție foarte comodă care practic nici nu mai poate fi schimbată, iar gazdele de la Petrila se regăsesc în poziția a treia, la 8 puncte de lideră.

Sperăm că vor fi două partide frumoase la Petrila, atât în teren cât și în tribune, un spectacol fotbalistic care va avea startul la ora 9,30 - Juniori și 11,30 - seniori.
Daniel P. Bolog
13.05.17 08:09
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one