INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

La aniversare. Patru ani de San Montan - La mulți ani!

san.jpg
Sâmbătă, 25 februarie, sportivii Asociației "San Montan" au aniversat împreună patru ani de existență, prilej în care se rememorează amintiri și "pățanii", debuturi și realizări, toate acestea stârnind minunate emoții și trăiri intense așa cum doar oameni deosebiți le pot simții.
Înconjurați de prieteni, într-un cadru montan desigur (cum altfel se putea fiind vorba de montaniarzii aventurieri ai acestei asociații de suflet), oferit de Cabana "Mija" de pe Cheile Jiețului, aniversarea lor a fost prilej pentru lansarea cărții lui Mihai Bujor Bogdan, "Cărbunele - Ultima falie", onorându-i prezența autorului.

S-au oferit și s-au primit cadouri de suflet, între care la loc de frunte este și cel oferit de profesorul Emil Marinescu, pentru îmbogățirea bibliotecii asociației, iar petrecerea a fost în stilul caracteristic San Montanilor, bună dispoziție, culoare și dragoste pentru tot ce îi înconjoară.
Scrisoare deschisă pentru prietenii de la San Montan,

Evenimente sportive deosebite au făcut imposibilă prezența mea la aniversarea voastră, a San Montanilor, a prietenilor mei cu care eu am traversat doar câteva dintre competițiile la care v-ați făcut simțită prezența, dar pe care v-am îndrăgit din prima clipă și am apreciat adevărata valoare a voastră, a membrilor asociației. Cum altfel aș putea să mă revanșez, ce dar din partea mea ar putea fi mai potrivit pentru oameni de suflet ca voi, conștient că de fapt voi sunteți un adevărat dar în viața noastră, decât promisiunea mea de a scrie despre voi ori de câte ori îmi veți oferii prilejul. Sunt onorat să vă cunosc și vă doresc tot binele din lume, realizări dintre cele mai frumoase, existență îndelungată și numai satisfacții. La mulți ani!

Vă scriu cu dragoste, Daniel P. Bolog - Info Petrila. 
26.02.17 14:52
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one