INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Inter Petrila - Start în pregătirile pentru returul campionatului

inter.jpg
1 februarie 2017 este data oficial anunțată la care se va suna adunarea pentru fotbalul de la Inter Petrila.

Cu excepția Jiul Petroșani care a început deja pregătirile, restul echipelor din Valea Jiului vor începe pregătirile tot în luna februarie, având în vedere startul târziu al returului campionatului, 25 martie 2017.

Returul campionatului județean găsește Inter Petrila în poziția de lideră a clasamentului iar jucătorii și staful tehnic al echipei își doresc ca acest lucru să continuie și mai departe, având acum cea mai mare șansă de a ajunge la barajul pentru Liga a III -a.
Atuurile petrilenilor sunt perseverența, disciplina și unitatea de grup, atuuri pe care Inter Petrila le-a afișat de ceva vreme bună, consecvenți fiind cu fiecare campionat și etapă derulate până acum.

Jucători și antrenori de valoare, care și-au pus deja amprenta pe spiritul jocului și al echipei și jucători tineri proaspăt cooptați de la echipa de juniori care are în continuare noi talente de oferit, sunt doar câteva motivări pentru a accede într-o ligă superioară.
***
În pregătirile pentru returul care va urma, staful petrilean a prognozat pe lângă antrenamentul fizic al sportivilor, efectuat la baza sportivă de la Stadionul Parângul Lonea, tratamente de întreținere și forță la Sala de Sport Alcatraz din Petrila și câteva meciuri amicale de pregătire care vor fi programate în zilele următoare.

Este posibil și un cantonament la o bază sportivă din Parâng sau Voevodul, dar acest lucru depinde foarte mult de condițiile financiare de care se va dispune.
În ceea ce privește noutățile în rândul echipei, sunt prognozate câteva transferuri dar acestea încă nu sunt confirmate oficial, urmând să aflăm mai multe doar după prima întâlnire din 1 februarie.

Urmează un retur greu dar plin de satisfacții, mai multe echipe fiind pe urmele liderei cu șanse reale de succes, totul depinzând de pregătirea sportivilor dar și de susținerea lor care se dovedește a fi din ce în ce mai anevoioasă.
Daniel P. Bolog, Info Petrila - Sport
29.01.17 12:58
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one