INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Inter Petrila - Hercules Lupeni. Derby-ul Văii Jiului care va desemna campioana de toamnă în Liga 4 - Hunedoara

INTER-HERCULES.jpg
În galop pe primele două poziții, două echipe care s-au întrecut în performanțe, ajungând fiecare în parte din urmărită în urmăritoare, acum se vor afla în confruntare directă în turul campionatului județean de fotbal hunedorean.

Doar un punct le desparte până acum în clasamentul ligii a IV -a, au un parcurs aproape asemănător în această ediție de campionat, aceeași dorință declarată, promovarea.
***
Avantajați de terenul de acasă, unde sunt neînvinși până acum, spartanii de la "Inter" Petrila au nevoie doar de un egal pentru a-și păstra poziția de lider, în detrimentul herculienilor de la "Hercules" Lupeni care au nevoie de victorie pentru a trece în fruntea clasamentului.
Etapa cu numărul 11 va desemna cu siguranță campioana de toamnă a acestui sezon fotbalistic în meciul meciurilor de pe Stadionul Parângul din Lonea, sâmbătă, 12 noiembrie.
hercules.jpg
inter.jpg
Dan Voicu - Antrenor Hercules Lupeni
Aurel Moldovan - Antrenor Inter Petrila
"... Un lider pe fondul reculului nostru, dar un lider meritat. Au jucat în zece oameni vreo 25 de minute la Cãlan, au revenit de la 0 - 1, bravo lor. Stiu că la Lonea va fi un meci greu, Rere Moldovan este iesit din formă, în general nu sunt mulțumit după ultimele două etape. Eu sper într-o mobilizare exemplară în ultima etapă la Lonea, unde doar o victorie ne poate face lideri de toamnă. ... Dacă nu, asta e! N-o să facem un capăt de țară dacă nu vom fi lideri. Urmează returul și vom vedea atunci ce va mai fi." (Cronca Văii Jiului - Genu Tuțu)
"... Jucăm acasă deci mergem pe premiza victoriei. Știm că va fi un meci foarte greu, avem și noi un jucător pilon suspendat. Vremea nu ne va ajuta, terenul va fi probabil impracticabil după meciul juniorilor, va fi greu să abordezi un joc pe pase, o construcție de joc, va fi un meci bazat pe luptă și angajament fizic. Chiar dacă ne ajunge și un egal, pentru acesta mergi pe câștig. Avem ca adversar o echipă puternică, una peste alta, cine este mai bun, să câștige." (Info Petrila - Daniel Bolog)
inter2.jpg
jun-inter.jpg
Eugen Duma - președinte CS Inter Petrila
Cosmin Negoi - președinte secția de fotbal
În primul rând vreau să mulțumesc jucătorilor pentru implicarea de care au dat dovadă în acest campionat. Ar fi foarte frumos să reușim să terminăm turul în poziția de lider de toamnă, după mulți ani. Mulțumesc Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul acordat și, nu în ultimul rând, suporterilor care ne-au fost alături atât în meciurile de acasă cât și în cele din deplasare. Sunt foarte mulțumit și de prestația echipei de juniori care sunt acum pe poziția a doua în clasament. Vizavi de această partidă, cel mai bun să câștige!
Sunt bucuros că în cel de-al 95-lea an aniversar în fotbalul de la Petrila, Inter Petrila a ajuns în fruntea campionatului județean. Acest lucru se datorează în special jucătorilor și antrenorilor, care au dat dovadă de unitate și seriozitate, dar și celor care ne-au fost alături în toți acești ani. Sper într-o continuitate în ceea ce privește performanța și sprijinul acordat echipei de fotbal Inter Petrila. Îmi doresc ca și la acest meci să demonstrăm că merităm să fim pe locul întâi.
Mobilizare exemplară și în taberele suporterilor ambelor echipe pe rețeaua de socializare, sunt așteptați un număr însemnat de spectatori în ciuda vremii care nu se anunță a fi prea bunăvoitoare.

Sport Info Petrila
10.11.16 12:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one