INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Inter Petrila, Ei sunt campionii nostri - Info Petrila este numărul 12

INFO PETRILA NR 12.jpg
Sunt foarte mândru de evoluția băieților noștri. Sincer, pentru mine nu a fost deloc surprinzător, având în vedere că am fost trup și suflet pentru echipa de fotbal, de vreo câțiva anișori.

Am trăit alături de ei momente frumoase, unele spectaculoase, altele mai puțin plăcute, însă motivatoare.

Sunt fericit să mă declar jucătorul cu numărul 12, la fel cum ești și tu, suporterul acestei echipe de suflet a Petrilei.
Pentru voi jucători, antrenori și conducere
Sunt bucuros să declar că mi-ați ajuns la suflet toți, fără menajamente și fără menționări speciale, pentru mine sunteți toți ca unul și felicit întreaga echipă pentru această performanță dobândită cu multă muncă și seriozitate din partea fiecărui jucător dar și a antrenorilor.

Vreau să felicit de asemenea conducerea clubului, pe cea actuală pentru seriozitatea și implicarea de care dă dovadă avându-l ca președinte pe Eugen Duma, dar și pe cea anterioară și aici nu trebuie să-l uităm pe Ciprian Preda care a depus eforturi deosebite pentru sprijinul echipei, iar continuitatea în ceea ce privește obiectivele echipei de câțiva ani încoace fiind meritul lui Cosmin Negoi.
Ați ajuns acolo sus, unde vă este locul, tot ce trebuie să faceți este să vă mențineți aici. Urmează un retur greu, nu sunt eu în măsură să vă dau indicații, ați știut totdeauna ceea ce trebuie să faceți. Vă doresc mult succes pentru promovarea în liga superioară, o meritați și acesta este asentimentul tuturor suporterilor care vă iubesc.

Haide Lonea! Haide Inter!
12-info-petrila.jpg
Info Petrila - Daniel Petru Bolog
17.11.16 19:12
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one