INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

ÎNSCRIEREA ÎN TURNEUL ANIVERSAR PENTRU COMPETIȚIA DE POPICE DE LA PETRILA SE APROPIE DE FINAL

FB_IMG_1505743321401.jpg
Cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Orașului Petrila, precum și a împlinirii a 96 de ani de la înființarea echipei de popice din orașul Petrila, Clubul Sportiv Inter Petrila cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Orașului Petrila, organizează un turneu aniversar de excepție pentru acest sport, acest turneu urmând a se încheia în data de 1 octombrie 2017.
Pe ultima sută de metri, sunt așteptați competitori din întregul oraș Petrila, aceasta fiind una dintre condițiile de participare, precum și specificația ca sportivii să nu fie legitimați în sportul cu popice.

Înscrierea se apropie de final și se va face până la data de 19 septembrie 2017, ora 20,00, atât la cocheta sală de popice din Petrila cât și la telefon 0766 610 809, Marcel Dobrică.

O echipă va fi formată din 4 jucători nelegitimați, indiferent de vârstă și este locuitor al orașului Petrila, achitând o taxă de 50 de lei de echipă. Mai multe informații se pot obține la numărul de telefon specificat anterior. Până acum sunt înscrise opt echipe, iar startul va avea loc miercuri, 20 octombrie 2017, ora 17,00.

La finalul turneului, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia zilelor orașului Petrila, vor fi premiate echipele învingătoare, premiile constând în bani, cupe și diplome.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
18.09.17 17:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one