INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Înotătorul Avram Iancu a fost depăşit de mexicanul Antonio Arguelles în competiția pentru titlul de ”Man of the Year” la înot în ape deschise

arguelles-iancu.jpg
Sportivul din Petroșani, Avram Iancu, bibliotecar de profesie, nominalizat pentru titlul de numărul 1 mondial (Man of the Year) de asociaţia americană de profil World Open Water Swimming, nu a reuşit să se impună în concursul pentru titlul de cel mai bun înotător în ape deschise, organizat pe baza voturilor exprimate pe internet.
Bibliotecarul din Petroşani a apreciat că nominalizarea sa în această competiţie poate fi catalogată ca o victorie pentru toţi românii și mulțumește tuturor celor care l-au votat precum și celor care l-au sprijinit pentru a ajunge la performanțele actuale.

Aici menționăm faptul că Avram Iancu a reuşit să traverseze înot Canalul Mânecii, pe 30 august 2016, fără să poarte un costum de neopren, după 17 ore şi 54 de minute în care a parcurs 62 de kilometri prin apele reci care despart Franţa şi Marea Britanie, iar ultima victorie ca performanță la nivel mondial a fost obținută în 2017 prin parcurgerea înot, timp de 89 de zile, a întregului curs al fluviului Dunărea, pe un traseu de 2.860 de kilometri, fără alte elemente ajutătoare sau costum de neopren.

Concursul a fost câştigat de mexicanul Antonio Arguelles, care a reuşit să traverseze înot, anul trecut, strâmtorile Cook, din Noua Zeelandă, şi Canalul de Nord, care desparte Anglia de Irlanda.
iancu-wwsa.jpg
”Era de aşteptat ca înotătorul mexican să câştige acest concurs. Eu nu am niciun fel de regret pentru că privesc partea plină a paharului, reprezentată de faptul că un român a fost nominalizat în elita înotului în ape deschise. Chiar dacă am fost învins, le mulţumesc compatrioţilor mei pentru sprijinul şi voturile acordate în acest concurs”, a declarat, pentru AGERPRES, Avram Iancu.

În ceea ce-l priveşte pe câştigător, Avram Iancu a arătat că performanţele acestuia sunt notabile, sportivul mexican reuşind, la vârsta de 58 de ani, să-şi treacă în palmares toate cele şapte strâmtori importante ale lumii.

”Este un sportiv interesant, care a reuşit să înoate anul trecut strâmtoarea Cook (26 kilometri) din Noua Zeelandă şi Canalul de Nord (35 de kilometri) între Anglia şi Irlanda. A reuşit astfel să-şi completeze palmaresul cu cele şapte strâmtori ale lumii incluse în proiectul ”Ocean Seven”, între care se află şi Canalul Mânecii”, a explicat, pentru aceeași agenție de presă, sportivul Avram Iancu.

Sportivul din Petroşani a indicat că a început un nou program de antrenamente cu gândul la un nou proiect pe care ar putea să-l transpună în practică în acest an. 
Imagini redactate după: WOWS Association
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
06.01.18 08:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one