INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Început firav în Fotbal Tenisul petrilean, pe arena de la Târgoviște

prima-etapa-frft.jpg
Prima etapă a Campionatului Național de Fotbal Tenis, desfășurată la Târgoviște în weekend-ul trecut, a fost pentru petrilenii de la Inter o etapă mai mult de acomodare cu întrecerile din această ramură sportivă.

La naționalele de la Târgoviște au participat 10 echipe, concurând în două serii, CS Inter Petrila și colegii lor de la CSM Lupeni făcând parte din serii diferite.
În seria din care echipa lui Claudiu Stoica a făcut parte, au concurat echipele CS Pro Activ Târgoviște, CS Gombos M.A. Tg. Mureș, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, CS Inter Petrila și CS Alpha Constanța. Inter Petrila a obținut un loc patru pe serie, iar la clasamentul general s-a plasat pe locul opt cu 35 de puncte, lideră a clasamentului fiind CS Pro Activ Târgoviște cu un total de 53 puncte. Fiind la începutul competițiilor din fotbal tenisul național, este un debut firav al petrilenilor dar pregătirea lor va continua și aceștia speră să facă o figură frumoasă în continuare.

Nu același lucru se poate spune despre CSM Lupeni care, cu toate că au fost la mică distanță de a nu participa, au reușit cel mai bun punctaj din serie, concurând cu CSU Ploiești, CS Shinto Wado București, CS Athletic Slatina și CS Nord-Vest Cluj. Lupeniul s-a clasat pe poziția a doua la general cu un total de 50 de puncte.
prima-etapa-frft-2.jpg
Următoarea etapă, cea de-a doua a Campionatelor Naționale de Fotbal Tenis, se va desfășura la Ploiești în perioada 10 - 12 martie în Sala de Sport a Universității de Petrol și Gaze.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
21.02.17 19:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one