INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FRF nu renunță la meciurile de baraj pentru Liga a III -a, 2016 - 2017

20160319_115348.jpg
Federația Română de Fotbal anunță, prin adresa nr. 4772/19.12.2016, că în anul competiţional 2016 - 2017 vor avea loc jocuri de baraj pentru promovare în Liga a III -a.

Lipsa sau retragerile unor echipe din timpul campionatului Ligii a III -ai au lansat ipoteza ca Federaţia Română de Fotbal să renunţe la barajul de promovare în eşalonul trei pentru campioanele Ligii a IV -a, neexistând nici un comunicat oficial făcut în acest sens.
***
Oficialii de la FRF nu renunţă însă la partidele eliminatorii, în care doar jumătate din câştigătoarele ligilor judeţene vor putea promova în Liga a III-a.

Jocurile de baraj vor avea loc în datele de 17.06.2017, jocurile tur şi 24.06.2017, jocurile retur.

La jocurile de baraj vor avea drept de participare numai structurile sportive cu personalitate juridică (cluburi sportive cu Certificat de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului).

Nu mai este valabil bonul de înregistrare eliberat de Ministerul Tineretului și Sportului pentru susţinerea jocurilor de baraj.
Lupta pentru supremație în Liga a IV -a Hunedoara este dată între două echipe de fotbal din Valea Jiului, Inter Petrila și Hercules Lupeni.

La această oră este prematur să vorbim despre un club sportiv din Valea Jiului și chiar din județ, care și-ar permite susținerea în eșalonul trei, atâta timp cât avem exemple chiar și în Liga a IV -a de retrageri din competiții datorită condițiilor financiare.

Campionatul județean de fotbal va avea startul rundei a doua la sfârșitul lunii martie, iar competiția va începe cu Inter Petrila în poziția de lider, urmată de Hercules Lupeni pe poziția secundă, iar Șoimul Băița, Retezatul Hațeg și Victoria Călan la egalitate pe poziția a treia.
Daniel Bolog
Info Petrila - Sport
16.01.17 12:37
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one