INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FRF a stabilit meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3. Cu cine va juca Inter Petrila

BARAJ.jpg
Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu - prim-vicepreşedinte FRF şi Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a aprobat referatul Departamentului Competiţii al FRF cu privire la cuplarea judeţelor în vederea desfăşurării jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2017-2018, şi componenţa comisiei pentru stabilirea ordinii de disputare a jocurilor de baraj (acasă - deplasare) pentru promovarea în Liga 3, ediţia 2017-2018.
Cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB se vor duela în 21 de meciuri, iar câştigătoarele acestor baraje vor promova în Liga 3. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe. Datele de disputate a acestor jocuri sunt 17 iunie 2017, ora 18:00, turul şi 24 iunie 2017, ora 17:30, returul.

Conform comunicatului FRF, împerecherea judeţelor în vedera stabilirii programului jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, ediţia 2017-2018:
 
1. Teleorman - Mehedinţi   11. Harghita - Covasna
2. Tulcea - Constanţa   12. Dolj - Gorj
3. Prahova - Dâmboviţa   13. Olt - Vâlcea
4. Cluj - Maramureş   14. Sălaj - Satu Mare
5. Bihor - Arad   15. Bistriţa-Năsăud - Suceava
6. Argeş - Sibiu   16. Bacău - Botoşani
7. Bucureşti - Ilfov   17. Brăila - Vaslui
8. Braşov - Mureş   18. Galaţi - Iaşi
9. Ialomiţa - Buzău   19. Neamţ - Vrancea
10. Călăraşi - Giurgiu   20. Caraş-Severin - Alba
21. Timiş - Hunedoara

Așadar, campioana județului Hunedoara, CS Inter Petrila, va întâlni, pentru cele două meciuri de baraj tur-retur, campioana județului Timiș, ACS Ghiroda. Coincidență sau nu, ambele echipe au culorile clubului pe care îl reprezintă, alb-albastru.
Inter-Campioana2.jpg
În campionatul județean timișan, ACS Giroda se află la o distanță de 14 puncte de cea de-a doua clasată, în condițiile în care mai are două etape de disputat, cu două echipe aflate la mijlocul clasamentului. CS Inter Petrila va juca ultima etapă sâmbătă, 3 iunie 2017 la ora 11,30, cu Hercules Lupeni, cea de-a treia clasată, iar diferența în clasamentul județean hunedorean este de 11 puncte față de Șoimul Băița, echipa aflată pe poziția a doua.

Pentru stabilirea ordinii de disputare, acasă - deplasare (17, 24 iunie), a jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga 3, a fost stabilită o comisie care îi are în alcătuire membrii:

Gabriel Bodescu - preşedinte
Felix Grigore - membru
Marius Burcă - membru
Adrian Stângaciu - membru
Aurel Ionescu - membru
Silvia Boroneanţ - secretar

"Departamentul de Competiții al FEDERAȚIEI ROMÂNE DE FOTBAL a stabilit programul jocurilor de baraj pentru promovare în liga a III-a. Campioana județului Hunedoara, CS INTER PETRILA, urmând să întâlnească pe campioana județului Timiș, ACS GHIRODA, în zilele de 17 și 24 iunie 2017. Urăm succes echipei noastre și sperăm ca, din toamnă, să mai avem o reprezentantă în liga a III-a", transmite AJF Hunedoara.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
05.06.17 21:35
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one