INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

"Fotbalul este pasiunea mea de-o viață" - ADRIAN CÂMPEAN, antrenor principal INTER PETRILA

adi-campean.jpg
La cei 37 de ani pe care Adi Câmpean îi înscrie astăzi în "meciul" vieții, 28 de ani i-a dedicat sportului rege, fotbalul.
A început cariera fotbalistică la Lonea, jucând în echipa juniorilor de la "Parângul" la acea vreme, de la frageda vârstă de 9 ani. Abia 6 ani mai târziu ajunge să joace primul meci cu echipa seniorilor, aflată în Liga a III -a, avându-l pe banca tehnică pe Constantin Cătuți. A trecut prin toate momentele frumoase, chiar și cele mai puțin plăcute, alături de echipa debutului carierei sale ca fotbalist la "Parângul" Lonea.

Înainte de armată a trecut, pentru o perioadă scurtă e adevărat, pe la Dinamo, avându-l pe Cornel Dinu ca antrenor. Nu ia totuși prea în serios un fapt important care i se ivise atunci, fiind unul dintre regretele vârstei tinereții.

După stagiul militar revine la Lonea, pentru un an de zile, plecând apoi la Lupeni în anul competițional 2003/2004, echipa de atunci numindu-se Minerul Lupeni, aflată în Liga a III -a și ajunge să promoveze în următorul an competițional în eșalonul secund. De la Lupeni pleacă undeva în anul 2011, acesta fiind momentul regretabi al desființării echipei Minerul. De la Lupeni ajunge să joace la echipa din Cisnădie (Liga a III -a) și apoi la Retezatul Hațeg (Liga a IV -a), cu aceasta din urmă mergând de la câștigarea campionatului până la meciul de baraj, având ca adversari echipa UTA Arad.

Se întoarce apoi la vechea lui iubire, echipa de la Lonea (Inter Petrila în noua organizare), care trecea prin momente foarte dificile la acea vreme (2014/2015). Ajunge să fie secundul lui Aurel Moldovan și, împreună, aduc echipa până la meciul de baraj cu Ghiroda, echipă a județului Timiș, câștigând eventul județean în campionatul 2016/2017, Cupa României și campionatul județean de fotbal.

Din 2017 preia frâiele echipei Inter Petrila, ca antrenor principal, avându-l alături pe Florin Stoica. Joacă în continuare fotbal și își dorește ca retragerea de pe terenul de fotbal să însemne promovarea echipei în Liga a III -a.

La Mulți ani, Adi Câmpean!
echipa1.jpg
Post Scriptum:

ACS Șirineasa: Într-o săptămână - Două jocuri amicale (Loredana Juglea)

Dat fiind faptul că săptămâna viitoare echipa din Liga a III-a ACS Șirineasa va sta în campionat, oficialii echipei au ales două meciuri de verificare cu două echipe din Vale.

Astfel, miercuri, 1 noiembrie, de la ora 15:30 pe stadionul Jiul va avea loc partida dintre ACS Șirineasa și CSM Jiul Petroșani. Și tot săptămâna viitoare, dar sâmbătă, 4 noiembrie, la Baza Jiul va avea loc amicalul dintre ACS Șirineasa și campioana județului, CS Inter Petrila. Partida va începe de la ora 11:00.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
28.10.17 07:57
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one