INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal - Tenis, un sport din ce în ce mai popular la Petrila

20170718_190244.jpg
Dacă îți place fotbalul și tenisul în același timp, atunci ai găsit jocul perfect, fotbal - tenis. Acesta combină cele două sporturi foarte populare în lumea sportului, oferind sportivului o dezvoltare mult mai amplă, atât în tehnica sportului cu balonul rotund cât și în cea a sportului la fileu.
Lansat de curând în cadrul CS Inter Petrila, fotbal - tenisul începe să se dezvolte sub îndrumarea antrenorului - jucător, Claudiu Stoica, fost campion de nivel național și mondial, recent cooptat la naționala României de fotbal - tenis.

Zilele trecute am asistat la antrenamentul cu echipa de juniori a CS Inter Petrila, care a fost înființată de curând, urmând ca, după pregătiri și antrenamente intensive, tânăra echipă petrileană să fie înscrisă în campionatul național. Acesta a fost momentul când cei 10 tineri sportivi și-au primit primul echipament de joc oferit de secția de fotbal - tenis a CS Inter Petrila.
20170718_185652.jpg
"Nu vorbim despre un sport foarte ușor, fotbal - tenisul este însă fascinant. Selecția tinerilor care doresc să practice acest sport m-a bucurat enorm pentru că am văzut că sunt copii talentați care chiar doresc să facă performanță. Acum vorbim de 10 copii la echipa de juniori și vom continua selecția, oricine dorește să practice fotbal - tenis este binevenit. Acum suntem la început dar performanțele se dobândesc prin antrenament și competiții sportive. De aceea dorim să înscriem echipa în campionat, copiii trebuie să simtă pulsul competițiilor sportive", declară antrenorul Claudiu Stoica.

Iată că, după o lungă perioadă de absență a acestui sport la Petrila, fotbal - tenisul începe să prindă viață. Anul acesta a fost și anul de debut al seniorilor petrileni, un debut remarcabil în campionatul național în care Inter Petrila se află pe poziția a șasea din 13 echipe participante.

Etapa a VI-a, 14.07.2017 - Slatina
1.   C.S. Pro Activ Targoviste - 309
2.   CSM Lupeni - 306
3.   CSU Ploiesti - 267
4.   CS Gombos M.A. Tg. Mures - 244
5.   CS Chimia Rm. Valcea - 227
6.   CS Inter Petrila - 223
7.   CS Shinto Wado Bucuresti - 203
8.   CS Athletic Slatina - 174
9.   CS Nord-Vest Cluj - 169
10. CS F.T. Razvan Cluj - 57
11. CS Cobra Topaz Bucuresti - 21
12. CS S.Star Anina - 18
13. C.S. Alpha Constanta - 0

Nu ne mai rămâne decât să le urăm succes și sperăm să auzim de performanțe deosebite și în rândul juniorilor.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
23.07.17 08:50
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one