INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal-Tenis. Primul amical de pregătire, Inter Petrila - Comexim Lupeni (Video)

4.jpg
Primele meciuri amicale de pregătire a noii echipe de Fotbal - Tenis Inter Petrila s-au desfășurat în compania echipei Comexim Lupeni, cea mai bună echipă din Valea Jiului, atât pe plan național cât și mondial.

Partidele s-au disputat la Sala Sporturilor Constantin Brâncuși din Petrila iar debutul în acest sport a avut rezultate foarte bune pentru petrilenii lui Claudiu Stoica, fiind un bun prilej de evaluare a pregătirii sportivilor în compania campionilor lupeneni.

Realizator: Daniel P. Bolog
Info Petrila Sport - 2017
Video - Reportaj
***
1.jpg
2.jpg
3.jpg
"Suntem pe punctul de a ne înscrie în prima ligă și la capitolul seniori, cu juniorii am demonstrat că suntem cei mai buni la nivel național, echipa națională fiind majoritar formată din sportivi de la Lupeni", a declarat antrenorul Lupeniului, Dimi Druncea.
"Este un foarte bun test de evaluare a pregătirii noastre ca sportivi. Suntem încrezători în performanțe și de aceea am ales să ne înscriem direct în prima ligă pentru că vrem să obţinem rezultate bune", a spus Claudiu Stoica, antrenorul jucător al echipei Inter Petrila.
Info Petrila Sport - 2017
01.02.17 07:22
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one