INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Startul returului în Liga IV, pe ultima sută de metri

kalai.jpg
Oficial, returul campionatului județean de fotbal, Liga 4 Hunedoara, va începe sâmbătă, 25 martie, însă acesta are programat în avanpremieră un meci restant din turul campionatului, Universitatea Petroșani - Jiul Petroșani, derby municipal petroșenean amânat din cauza terenului impracticabil.
Partida de la Petroșani se va disputa sâmbătă, 18 martie, cu începere de la 9,30 - meciul juniorilor și 11,30 - cel al seniorilor. Favoriți în întrecerea juniorilor, jiuliștii sunt lideri în clasamentul județean, urmăriți îndeaproape de Inter Petrila la doar 4 puncte distanță. Universitarii sunt în poziția a cincea a clasamentului și, oricare ar fi rezultatul meciului, nu va schimba configurația actuală decât prin consolidarea pozițiilor în clasament a fiecărei echipe în parte. La seniori ambele echipe au avut rezultate firave în tur, motiv care se reflectă în pozițiile din clasament, locul 9 oaspeții și 10 gazdele. Din nou, nici aici nu se va modifica nimic în clasamentul final al turului, indiferent de rezultat.

La Petrila, lidera clasamentului seniorilor, Inter Petrila, se pregătește intensiv pentru startul returului. Aflați la patru puncte distanță de Hercules Lupeni, nu se poate vorbi de o poziție comodă. Problemele lupenenilor în privința lotului de start al returului sunt foarte mari, după cum declară chiar antrenorul Dan Voicu, neavând pe cine pregăti pentru acest retur. De această situație dramatică a Lupeniului ar putea profita Inter Petrila, însă antrenorul Aurel Moldovan "nu se bucură de necazul altuia".
moldovan.jpg
Partenere de ceva vreme în stabilirea clasamentului la vârf, Petrila și Lupeniul au adus fotbalului din campionatul județean hunedorean un aport de altă clasă la acest nivel al Ligii a IV -a. Din discuțiile cu Vuțu Moldovan reiese faptul că în această categorie a partenerilor de valoare din confruntările directe ale petrilenilor sunt incluse desigur și alte echipe cu potențial demonstrat chiar în turul acestui campionat. Retezatul Hațeg, a treia clasată după un start al turului modest, Șoimul Băița și Victoria Călan, echipe aflate în revenire după un tur oscilant, sau chiar surprizele oferite în tur de Aurul Certej, sunt câteva motive care pot demonstra că oricând pot exista momente ale succesului sau ale decăderii.
La Petrila se dorește o abordare mult mai amplă a fenomenului fotbalistic, după cum aflăm de la președintele CS Inter Petrila, Eugen Duma. Tocmai de aceea se poate vorbi de veterani ai fotbalului petrilean care sunt implicați direct în pepiniera juniorilor, selecția acestora venind de la acest nivel spre seniori, fapt remarcat la tinerii pregătiți de Ion Androne, Keszeg sau Tăian, cărora le urmează C. Duma, Tîncă, Ciort, Diaconu și mulți alții.
campean.jpg
Dobândind licența de antrenori C UEFA, Adi Câmpean și Adi Dolha, jucători veterani ai Inter Petrila, au început în cursul anului trecut o Școală de Fotbal, selectând copii cu aptitudini pentru acest sport, din dorința de a se implica mult mai mult în activitatea sportivă a clubului petrilean. Succesul a fost demonstrat prin numărul mare de copii care doresc să practice acest sport, astfel, această activitate va continua și în acest an, debutul acesteia fiind programat pentru zilele următoare. Noutatea în pregătirile acestor mici viitori fotbaliști este implicarea lui Iosif Kalai în această activitate, resursele active de care dispune sportivul sunt de bun augur pentru conducerea clubului și trebuie mult mai bine puse în valoare.
dolha.jpg
În următorul material vă voi dezvălui surpriza pregătită de clubul petrilean la debutul returului campionatului județean hunedorean. Inter Petrila va începe în 25 martie cu partida de pe teren propriu, având ca oaspeți Aurul Certej. Tot ce vă pot spune acum este că sunteți așteptați în număr mare la Stadionul Parângul din Lonea unde vor fi pregătite momente deosebite.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
19.03.17 07:55
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one