INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Sâmbătă - Patru partide în etapa cu numărul XV din Liga IV, două amânate

PROGRAM-ETAPA XV.jpg
Etapa cu numărul XV a campionatului județean de fotbal a programat doar patru din cele șase partide care urmau să se joace în Liga IV pentru sâmbătă 15 aprilie 2017.
Cele patru partide care se vor juca sâmbătă sunt:

1. Retezatul Hațeg - Șoimul Băița, partidă avându-l la centru pe Bălan Alexandru (Deva), ajutat de Obreja Cosmin și Popa Raul (ambii din Hunedoara). Observator delegat: Capotescu Vasile (Hunedoara);

2. Metalul Crișcior - Jiul Petroșani, brigada de arbitrii condusă de Thirt Daniel (Călan), ajutat de Petrean Cristian și Saraol Alin (ambii din Deva). Observatorul partidei: Ștefan Marius (Orăștie);

3. Victoria Călan - CS Hunedoara, având o brigadă de arbitrii din Deva, centralul partidei va fi Roman Daniel, ajutat de Corui Marius și Ghișe Francesca. Observator: Florescu Cristian (Petroșani);

4. Inter Petrila - Aurul Brad, partida va avea o brigadă de arbitrii din Lupeni, condusă de Mateescu Răducu la centru, ajutat de Chiriță Robert și Kadaș Alexandra. Observator: Sedecaru Tony (Petroșani).

Din cele două partide reprogramate, una s-a disputat ieri, Hercules Lupeni - Minerul Uricani (scor în actualizare), iar cea de-a doua, Aurul Certej - Universitatea Petroșani (Voica Petru la centru, ajutat de Branea Daniel și Maier Alexandra, observator Orbonaș Călin), se va disputa marți de la ora 17,00.

La Petrila, pe Stadionul Parângul, Interul va întâlnii Aurul Brad, partida va avea la debut meciul juniorilor la ora 9,30, urmat de cel al seniorilor, începând cu ora 11,30. HAI LA MECI!

Tot pentru sâmbătă a fost programată și o partidă restantă din Liga V hunedoreană, Cerna Lunca Cernii - CS Comunal Ilia, începând cu ora 11,00. Totodată, duminică nu vor avea loc meciuri în Liga a V-a, competiția urmând să se reia peste o săptămână.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
15.04.17 06:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one