INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal Replay. Meciul tur de baraj Liga III, CS Inter Petrila - CS Ghiroda

1inter.jpg
ACS Ghiroda a câștigat manșa tur cu Inter Petrila din barajul pentru Liga a III-a, la scorul de 2-1, după ce elevii lui Vlad Bura și Paul Codrea au marcat toate reușitele. Mancaș a dat un autogol pe final, după ce și hunedorenii lui Aurel Moldovan au jucat foarte bine și au avut chiar și o bară. Partida de pe arena Parângul a avut loc într-un cadru pitoresc, cu o ploaie cu soare, curcubeu, acorduri ale celebrei ”Un’estate italiana”, considerată cea mai frumoasă melodie a unui turneu final, plus un public dornic de fotbal.
Cele mai importante momente ale partidei Inter Petrila - CS Ghiroda, în LIVE TEXT (tmsport.ro)
Min 3 Adrian Dolha primește cartonașul galben pentru un fault la centru
Min 5 Kalai bagă mingea în poartă, dar era ofsaid
Min 7 Golgheterul Baranyi a tras pe lângă poartă după ce a scăpat singur
Min 8 Haring reține din fața lui Mancaș
Min 12 Meciul a surescitat un mare interes in fosta colonie minierească Lonea iar tribuna acoperită a stadionului Parângul e plină. Înaintea de intrarea echipelor s-au auzit acordurile celebrei ”Un’estate italiana”
Min 13 Agapi trage de la centru peste poartă
Min 18 Naidin bate lovitura liberă, fără probleme pentru Haring. Dolha scapă pe contraatac, dar nu fructifică șansa
Min 23 Bocu vede cartonașul galben
Min 24 Firuț vede și el cartonașul galben, se acordă lovitură liberă
Min 25 Jocul se încinge. Kalai execută bine lovitura liberă, Dubou respinge. Dolha reia, portarul Ghirodei salvează din nou. Mancaș e lansat pe contraatac, dar Haring iese și reține din fața lui
Min 27 Mareș trage peste poarta lui Dubou
Min 28 În continuare 0-0, Bocu reia cu capul peste poartă centrararea lui Drăgoescu
Min 34 Baranyi trage pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună
Min 37 Budur trimite mult peste poartă
Min 40 0-1!!!! Baranyi marchează cu un șut din afara careului
Min 43 Plouă cu soare la Lonea
Min 44 Matei trage de la distanță, Dubou nu are probleme
Prelungirile primei reprize, Ion Androne e scos cu targa la marginea terenului. La pauză, Ghiroda conduce cu 0-1, după reușita lui Baranyi

Min 46 A început repriza a doua. Perșe a intrat la Petrila în locul accidentatului Androne
Min 48 Matei reia cu capul în bară din 2 metri!
Min 53 0-2! Pătrașcu marchează direct din lovitură liberă
Min 58 Câmpean reia cu capul pe lângă poartă
Min 60 Matei reia mult peste poartă
Min 64 Budur a tras pe lângă poartă
Min 65 Bocu execută o lovitură liberă reținută ușor de Dubou
Min 66 Perșe centrează, Dubou reține ușor
Min 67 Pătrașcu e înlocuit de Centea
Min 69 Gaidoș trimite pe poartă, Haring reține fără probleme
Min 75 Bocu trage peste poartă
Min 75 Baranyi e înlocuit de Dochița, iar Firuț de Filimon
Min 83 Matei e înlocuit de Tăian
Min 86 Dubou a respins șutul lui Bocu. Ocazie mare
Min 92 Mareș a tras peste poartă
Min 93 1-2! Mancaș dă autogol la vinclu în aplauzele spectatorilor
Final de meci
2inter.jpg
Decalarații după meci (acordate colegilor de presă):
Paul Codrea. "Am trăit meciul la intensitate maximă. Cred că felicitările echipei merg către antrenor, către Vlad Bura, care a făcut o muncă fantastică. Suntem puțin dezamăgiți de autogolul luat în final, dar suntem fericiți pentru victorie, pentru că asta ne doream și e o victorie care ne face favoriți pentru meciul retur. Băieții l-au luat la mișto și i-au zis că putea să dea mai bine. A fost ghinion, pentru că Mancaș a muncit foarte mult. Îmi pare rău pentru el, dar va trece repede peste acest episod. Noi știam că e o echipă bună, de calitate, cu toate că noi am avut ocaziile mai mari. Și în prima repriză puteam să avem 2-0. Am scăpat de două ori cu portarul, nu am dat gol. Ei au început mai bine repriza a doua, au avut și ei șansele lor, dar așa e în fotbal. Probabil azi am fost eu trecut pe foaie pentru că aveam licența A. Dar Vlad Bura a făcut toată munca, trebuie să îl felicit pentu că a fost o muncă în condiții foarte grele. Ne ne considerăm câștigători, suntem conviși că în meicul tur vom munci la fel de serios. Sperărm să câștigăm și manșa retur. Vlad i-a pus în temă pentru săptămâna ce urmează, nu există riscul să se relaxeze băieții." (tmsport.ro)

Adrian Câmpean. "Vă mulțumesc că ați fost în număr atât de mare, tot respectul pentru voi petrilenii. Personal, îmi pare enorm de rău că nu am putut să ne bucurăm împreună la finalul meciului, ăsta e fotbalul și am speranța că totuși am realizat ceva prin Titlul și Cupa la nivelul Ligii a 4 Hunedoara. Eu m-am simțit mândru ca fotbalist cu voi în tribună. Și, pe final, să știți că eu unul mai sper încă la promovare atîta timp cât mai avem șanse chiar dacă sunt mici. Vă salut, cu respect!" (Info Petrila)

Aurel Moldovan. "E nemulțumitor scorul, pentru că am jucat acasă. Am început meciul cu încredere. Am vrut să obținem un rezultat bun, atât am putut. Acesta este fotbalul. Am avut ocazii să marcăm, am ratat, am avut bară, am greșit de două ori în faza de apărare și ne-a costat acest meci. Sanse sunt până la cel de-al doilea meci, fiecare meci are importanța lui. Dar șansele sunt mici după aspectul scorului. Dar fotbalul e frumos și se poate întâmpla orice. Ghiroda are jucători cu experiență... Suporterii au fost lângă noi tot campionatul. Pentru ei am fi vrut să avem un rezultat mai bun, chiar o victorie." (zvj.ro)

Eugen Duma. "Un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de adevăr. Chiar sunt foarte marcat că am pierdut, dar speranţa moare ultima. Noi nu ne predăm. Ne vom juca şansa până la capăt şi, cine ştie, poate ne îndeplinim visul. Ne dorim foarte mult să promovăm." (zvj.ro)

Primarul Vasile Jurca. Edilul petrilean a declarat că oraşul este pregătit pentru o promovare şi, de asemenea, Primăria Petrila este pregătită să sprijine fotbalul: "Nu se pune problema banilor. Dacă este nevoie ne împrumutăm, aducem bani de acasă şi tot vom susţine echipa de fotbal. Nu a fost să fie, am avut şi ghinion." (zvj.ro)

Viceprimarul Dorin Curtean. "Felicit echipa pentru rezultatele excepționale avute , chiar dacă astăzi au fost înfrânți. Le doresc succes în retur la Timișoara, fruntea sus calificarea încă se joacă." (facebook)
3inter.jpg
Ce a lipsit să aducă Inter Petrila mai aproape de promovare? Poate mai multă încredere în forţele proprii. Poate că în meciul retur jucătorii din Valea Jiului vor realiza că nu au fost cu nimic inferiori partenerilor de întrecere. Cine știe? E fotbal, poate produce surprize, la fel ca aceasta, atunci când te aștepti mai puțin. Hai Inter. Forza Inter!
19.06.17 11:36
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one