INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Pe Stadionul Parângul din Lonea a fost furtună, de goluri...

gol-mares.jpg
În etapa cu numărul XVII din Campionatul Județean de Fotbal, Liga IV Hunedoara, Inter Petrila și-a adjudecat scorul etapei, o furtună de goluri declanșându-se pe Stadionul Parângul din Lonea. O etapă relativ ușoară care schimbă totuși configurația clasamentului final.
Sâmbătă, la Petrila, Inter Petrila a jucat contra ultimei clasate, Minerul Uricani, motiv pentru care am spune că petrilenii au avut o viață ușoară. În această partidă s-au perindat cu repeziciune foarte multe goluri, 13 marcate de gazde și unul, de onoare, a aparținut oaspeților.

Pe lunga listă a marcatorilor s-au înscris: Răzvan Drăgoescu (min 5), Adrian Dolha (min 15, 20, 80), Marius Mareș (min 24, 87), Daniel Horvath (min 32), Adrian Câmpean (min 36, 57), Bogdan Matei (min 50), Iosif Kalai (min 60, 82, 89). Petrilenii au jucat din start la golaveraj, iar victoria cu 13 - 1 menține avantajul liderei de cinci puncte în clasament.

Viață ușoară și victorii la fel de importante au obținut și următoarele clasate, Hercules Lupeni (4 - 0, acasă cu Jiul Petroșani) și Retezatul Hațeg (3 - 0, acasă cu Universitatea Petroșani). Retezatul Hațeg revine pe poziția a treia a clasamentului după eșecul Șoimului Băița (3 - 2, în deplasare la Aurul Brad). Aurul Certej nu reușește să treacă de CS Hunedoara (0 - 1) iar Victoria Călan învinge cu 4 - 0 în partida de duminică cu Metalul Crișcior.
CLASAMENT-XVII.jpg
Etapa viitoare, cea mai interesantă partidă va fi la CS Hunedoara unde Inter Petrila va da piept cu puntea suspinelor.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
06.05.17 07:30
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one