INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. Orgolii și dorință de victorie pe terenul de la Victoria Călan. Liderul reușește doar un egal cu Victoria Călan

calan-inter.jpg
Cea mai așteptată partidă din etapa 10, Liga 4 Hunedoara, la Călan, unde echipa locală, Victoria Călan, întâlnește liderul campionatului județean de fotbal, Inter Petrila.

Un meci cu clară dorință de a învinge liderul clasamentului, o partidă foarte grea atât din partea gazdelor cât și din partea oaspeților de la Petrila.

Inter Petrila reușește doar un punct în această partidă, după ce este condusă din finalul primei părți a jocului, prin lovitura de pedeapsă acordată în favoarea Victoriei Călan. În repriza secundă, după accidentarea lui Tăian și eliminarea lui Torkoș pentru două cartonașe galbene, proaspăt intratul Kalai înscrie golul egalizator în această partidă, din lovitură de la 11 metri. Inter Petrila este în continuare în fruntea clasamentului județean și după acest un punct obținut.
***
După meci, echipa Inter Petrila a ținut să mulțumească într-un mesaj transmis suporterilor veniți în număr mare la Călan:

"Mulțumim tuturor suporterilor prezenți în număr atât de mare la meciul de la Călan. A fost un meci greu psihologic și de aceea am avut nevoie de susținerea voastră, iar aceasta nu a întârziat să apară. Am reușit doar un punct în această deplasare și suntem în continuare pe prima treaptă a fotbalului județean."
În cealaltă partidă, juniorii Inter Petrila reușesc scorul etapei a zecea pe terenul de la Călan. Victoria Călan este învinsă, fără drept de apel de Inter Petrila la scorul de 0 - 7.

Cele trei puncte obținute de Inter Petrila îi aduce în poziția a doua în clasamentul județean. Lider absolut al juniorilor este Jiul Petroșani cu 10 etape și tot atâtea victorii, la un punctaj maxim.
Video: Partida Victoria Călan - Inter Petrila
Sport Info Petrila
Cronica etapei a X -a, mâine pe Sport Info Petrila
06.11.16 21:52
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one