INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal - Liga IV Hunedoara. La Jiul Petroșani se simte vântul schimbării. Șirineasa de Petroșani

CS-HUNEDOARA.jpg
Chiar dacă Jiul Petroșani a pierdut partida împotriva campioanei en-titre Inter Petrila, s-a văzut o altă echipă a seniorilor Jiuliști, mult mai sigură și cu un joc foarte echilibrat.
În etapa cu numărul IX a Campionatului Județean de Fotbal Hunedoara, CS Hunedoara a obținut o victorie clară în derbiul etapei cu Hercules Lupeni, prin golurile marcate de Popa, Marcu şi Creciunesc, în timp ce pentru oaspeţii de la Lupeni, Băcăran a marcat golul de onoare. Scor final la Hunedoara: CS Hunedoara - Hercules Lupeni 3 - 1.

După o absență de trei ani din lumea fotbalului, Horațiu Popa a decis să revină la marea sa iubire ca antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani, mișcat fiind de situația acestei echipe, odată fanion a Văii Jiului. George Vițian, Cătălin Pop, Dacian Vizitiu, Dragoș Grigoriu, Gabriel Rujoi, Alin Antofi, toți foști jucători ai Jiului, s-au unit și au venit în sprijinul lui Horațiu Popa pentru a juca voluntar în echipa fanion a Jiului. În primele 60 de minute ale partidei Jiul Petroșani a afișat un joc foarte bun cu multe ocazii de a marca, comparabil cu cel al jucătorilor experimentați ai campioanei Inter Petrila. Din minutul 25 al partidei au luat prin surprindere echipa petrileană, conducând chiar jocul prin golul marcat de Marius Tuță. A urmat apoi revenirea sportivilor conduși de Adrian Câmpean, marcând patru goluri prin veteranul Iosif Kalai (2), Marius Mareș și Alex Diaconu. Scor final la Petroșani: Jiul Petroșani - Inter Petrila 1 - 4.

Meci foarte interesant la Deva unde Minerul Uricani obține primul punct în deplasare. Au marcat Cristian Pap (CNS Cetate Deva II) și Adi Țâmpu (Minerul Uricani). Scor final la Deva: CNS Cetate Deva II - Minerul Uricani 1 - 1.

Victoria Călan a suferit al treilea eșec consecutiv, fiind încădere liberă în clasament. La Orăștie scorul final: Dacia Orăștie - Victoria Călan 7 - 2.

O altă victorie importantă în deplasare a obținut Retezatul Hațeg, tot la Petroșani pe terenul de la Știința. Hațegul se află acum la a cincea victorie consecutivă. Scor final la Petroșani: Universitatea Petroșani - Retezatul Hațeg 0 - 6.

PS: Zvonurile cum că echipa vâlceană care joacă la Petroșani, ACS Șirineasa, ar părăsi Valea Jiului nu sunt confirmate de finanțatorul echipei, Nicu Sarcină. Dimpotrivă, acesta reconfirmă faptul că de la anul Jiul Petroșani va fi acolo unde ar trebui să îi fie locul.
Rezultatele etapei a IX -a - Programul etapei viitoare:
REZULTATE-IX-PROGRAM-X.jpg
Clasamentul după nouă etape:
CLASAMENT-IX.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
25.10.17 07:53
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one