INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Liga IV, etapa 5 - Inter Petrila, pe loc repaus în fața tinerilor din Cetatea Devei

1-gol.jpg
Etapa a cincea a campionatului județen de fotbal a oferit surprize clare pentru favoritele Hercules Lupeni și Inter Petrila în partidele de la Brad, respectiv Deva.
Considerată drept cap de afiș a acestei etape, partida dintre Aurul Brad și Hercules Lupeni s-a încheiat indecis (0 - 0), un meci între două echipe care aveau, fiecare în parte, nevoie de puncte. Aurul Brad, aflată pe teren propriu, a reușit să încurce ițele Lupeniului în parcursul pentru vârful clasamentului.

Liderul, pe loc repaus la Deva. Mai tinerii jucători ai lui Haidiner au stopat parcursul fără cusur din acest sezon competițional al campioanei Inter Petrila. Aflați în posesia mingii mai bine de 90 % și cu ocazii foarte clare de a marca, rămase însă fără rezultat, jucătorii lui Adi Câmpean s-au văzut chiar conduși (0 - 1) până în repriza secundă, golul egalării venind abia în minutul 70, prin Iosif Kalai, acesta stabilind și rezultatul final, surprinzător, al partidei (1 - 1).

Scorul etapei a fost stabilit la Hațeg, Retezatul Hațeg a marcat nu mai puțin de 9 goluri în partida cu Minerul Uricani (9 - 0). Multe goluri și la Hunedoara (6 - 1), CS Hunedoara dovedind fără surprize CSM Mihai Viteazu Vulcan. 5 - 0 rezultatul de la Băița, așa cum era de așteptat, în partida în care doar numărul golurilor era incert, Șoimul Băița - Jiul Petroșani. Victoria Călan pleacă din dealul Institutului cu 3 puncte în duelul cu studenții din Petroșani (0 - 1), lasând Universitatea în continuare fără niciun punct în clasament. La Geoagiu, Gloria Proinstal învinge Aurul Certej cu scorul de 3 - 1.
REZULTATE - CLASAMENT SENIORI
rezultate-seniori-etapa5.jpg
clasament-seniori-etapa5.jpg
REZULTATE - CLASAMENT JUNIORI
rezultate-juniori-etapa5.jpg
clasament-juniori-etapa5.jpg
PROGRAM ETAPA 6
program-etapa6.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
25.09.17 00:30
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one