INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Liga a IV -a Hunedoara, etapa a XI -a

23313333_10210417031159234_1401930716_o.jpg
Cel mai așteptat joc al etapei cu numărul XI din Liga a IV-a, CS Hunedoara - Retezatul Hațeg, s-a desfășurat în avans, vineri 3 noiembrie, iar hunedorenii au dispus cu scorul de 3 - 0 de Retezatul Haţeg, după un meci disputat şi cu multe acuze la adresa arbitrajului din partea finanțatorului echipei din Țara Hațegului.
Victoria Hunedoarei în meciul cu Retezatul Hațeg îi consolidează poziția de lider a campionatului județean de fotbal, forțând un avans de trei puncte față de campioana en-titre Inter Petrila. Golurile partidei au fost marcate de Creciunesc Daniel (min. 33), Marcu Alexandru (min. 74) și Popa Robert (min. 82).

"Dacă arbitrajul ar fi fost unul corect, atunci meciul ar fi trebuit să se termine cu un scor egal. Am un dubiu asupra penaltiului acordat pentru a 11-a oară, cred eu pentru ei în acest campionat...", a declarat Marinel Feder, finanţatorul echipei din Haţeg.

Partida surpriză a etapei a fost la Vulcan, acolo unde Mihai Viteazu Vulcan dispune cu scorul de 2 - 1 de fosta revelație a campionatului județean, Victoria Călan. Scorul a fost stabilit încă din repriza I prin golurile marcate de Mândreci Dacian (min. 17) și Bădărău Silviu (min. 41), pentru gazde, în timp ce Roşca Ciprian (min. 8) aduce golul echipei oaspete, fiind chiar primul gol al partidei.

A fost o partidă la fel de disputată, mai ales spre final, gazdele având chiar o eliminare venită în min. 82, Bădărău Silviu.

În etapa a XI -a Inter Petrila a stat, iar momentul a fost unul de bun augur pentru petrileni, programând un meci de verificare în compania echipei de Liga a III -a, ACS Șirineasa "de Petroșani", partidă disputată pe terenul de la Jiul Petroșani. Jocul s-a încheiat cu scorul de 4 - 1 în favoarea echipei Șirineasa.

"A fost un joc de verificare bun cu o echipă bună. Sunt mulţumit de prima parte a jocului şi de felul în care au tratat jucătorii mei jocul. S-a văzut diferenţa de nivel între cele două eşaloane", a declarat Adi Câmpean, antrenorul Inter Petrila.
Rezultatele etapei cu numărul XI:
REZ-ETAPAxi.jpg
Clasamentul după etapa cu numărul XI:
CLAS-ETAPAxi.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
07.11.17 22:50
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one