INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL: Interviu cu antrenorul liderei Campionatului Județean de Fotbal, Aurel Vuțu Moldovan - Inter Petrila

aurel-vutu-moldovan.jpg
La finalul turului campionatului județean de fotbal, Liga 4 - Hunedoara, cel mai important derby de campionat a fost cel în care s-au întâlnit cele mai bune formații ale acestui sezon, Inter Petrila și Hercules Lupeni.

Echipa de pe malul de est a Jiului, Inter Petrila, antrenată de profesorul Aurel Moldovan, a fost cea care a avut câștig de cauză într-o partidă de fotbal care poate de mult nu s-a mai desfășurat, nu doar la Petrila, ci chiar în Valea Jiului.
Reporter: Cum a văzut antrenorul Vuțu Moldovan partida din ultima etapă a turului campionatului?
R: Contrastând cu obiectivele pe care Inter Petrila și le-a propus la începutul campionatului, cum se văd ele acum, la sfârșitul turului?
Aurel Moldovan: A fost un adevărat derby, un derby al Văii Jiului între cele mai bune două echipe din județ, la finalul căruia s-a desemnat cu adevărat cea mai bună echipă, Inter Petrila, care a reușit performanța de a termina pe primul loc, având un singur egal și o înfângere, restul doar victorii în acest sezon. Această performanță a venit după un tur al campionatului în care s-a muncit din greu, atât în pregătire cât și în teren.
AM: Ne bucură nespus faptul că ne-am atins obiectivele stabilite la începutul campionatului, acest lucru se datorează în primul rând jucătorilor care s-au pregătit în mod exemplar, au dat dovadă de responsabilitate și seriozitate în pregătirea și desfășurarea jocurilor, unii jucători și-au schimbat atitudinea, devenind mai serioși, adevărați profesioniști.
R: Cum a fost până acum sprijinul orașului Petrila, pentru Inter Petrila?
R: Fiind prezent la toate partidele susținute de Inter Petrila în acest sezon, am văzut că numărul suporterilor a crescut, de la meci, la meci.
AM: Da, atât conducerea Primăriei Orașului Petrila cât și Consiliul Local al Orașului, au fost tot timpul alături de noi și țin să le mulțumesc pe această cale, vedem cât este de greu pentru toate cluburile din județ pentru a putea obține sprijin financiar.
AM: Da, așa este și ne bucurăm foarte mult că au fost tot mai numeroși suporterii acestei echipei, atât la meciurile de acasă cât și în deplasare. Ne bucură faptul că noi am avut ce să arătăm suporterilor și le mulțumesc că au dat dovadă de fidelitate echipei Inter Petrila. Acum, este normal să nu mulțumim pe toată lumea, poate și-ar fi dorit să câștigăm unele meciuri mai clar, dar fotbalul de asta este frumos, nu tot timpul lucrurile merg așa cum am vrea noi să meargă, de multe ori pot apărea surprize, plăcute sau neplăcute.
R: Aveți vreo observație în ceea ce privește meciul de sâmbătă?
R: Ce transmiteți echipei pe care o antrenați, Inter Petrila?
AM: Pentru meciul de sâmbătă s-a demonstrat încă o dată că meritam victoria, datorită mersului jocului iar rezultatul cred că putea fi și mai mare, este totuși un rezultat mulțumitor care reflectă realitatea din teren. De asemenea, noi am respectat echipa Hercules Lupeni care are în componență o serie de jucători cu experiență, cu valoare, au arătat în timpul partidei că este o echipă bună, au avut momente de dominare, dar în acest meci nu puteau să ne oprească.
AM: Vreau să evidențiez pe toată echipa, începând de la portari și până la ultimul jucător de pe banca de rezervă. Pe parcursul campionatului aș vrea totuși să menționez doi jucători, Câmpean și Kalai, aceștia și-au pus amprenta asupra evoluției echipei și asupra rezultatelor, demonstrând încă o dată valoarea pe care o au ca veterani ai fotbalului. Fiecare jucător își are rolul lui foarte important pentru această echipă și bineînțeles mă bucură foarte mult și evoluția juniorilor antrenați de Ion Androne care promit foarte multe prin evoluția care o au, o serie de jucători care oricând pot fi o soluție pentru echipa mare.
R: Un cuvânt pe final?
R: Toate aceste lucruri au adus echipei Inter Petrila o performanță.
AM: Desigur, nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc în mod deosebit președintelui secției de fotbal, Cosmin Negoi, care ne-a fost cel mai important sprijin în relația la nivel administrativ-sportiv de-a lungul tuturor acestor ani. De asemenea, președintelui clubului sportiv Inter Petrila, Eugen Duma, care prin implicarea în activitatea sportivă la nivelul clubului este un sprijin foarte important pentru noi ca și echipă.
AM: Desigur, suntem pe primul loc în clasamentul campionatului județean de fotbal, campionii de toamnă ai acestui sezon și ne dorim acest mers și în returul campionatului.
A consemnat: Daniel P. Bolog - Info Petrila
17.11.16 19:08
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one