INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. Inter Petrila va juca în deplasare un amical cu Șurianu Sebeș Alba, sâmbătă 4 martie

20160319_124344.jpg
Sâmbătă, 4 martie 2017, liderul hunedorean, CS Inter Petrila, a programat un meci amical interjudețean de verificare în compania liderului din Alba, ACS Șurianu 1945 Sebeș.
Se poate vorbi de importanța acestei partide ca fiind una de categorie superioară, două pietre tari care se întâlnesc într-un meci asemuit cu cel de baraj, punct culminant în care fiecare dintre cele două echipe își doresc să ajungă.

Echipa din Valea Jiului a păşit apăsat în noul sezon al Ligii a IV-a Hunedoara 2016/2017. Având 9 victorii, un egal și o înfrângere în cele 11 partide ale turului, cu un golaveraj de 33 goluri marcate și doar 6 primite, CS Inter Petrila a încheiat campionatul hunedorean de toamnă cu un avans liniștitor de patru puncte față de următoarea clasată, ceea ce îi dă mari speranțe pentru retur.

Aflată în cel de-al treilea an de la înfiintare, echipa de fotbal a ACS Șurianu 1945 Sebeş traversează cea mai bună perioada pe plan sportiv. Echipa este lider detaşat în Liga a IV-a a judeţului Alba, după un parcurs cu 11 victorii din 11 meciuri, 33 de puncte acumulate din tot atâtea posibile şi un golaveraj de invidiat: 52 de goluri marcate şi doar 7 primite, la 11 puncte avans faţă de următoarea clasată.


Echipa din Sebeș a învins în weekendul care a trecut într-o altă partidă amicală pe Șoimul Băița, aflată tot în liga hunedoreană. Sportivii petrileni au dispus în toate partidele de verificare jucate până astăzi. Acum urmează "cireașa de pe tort" a meciurilor amicale.
Daniel P. Bolog
Info Petrila - Sport
28.02.17 22:41
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one