INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. INTER PETRILA CAMPIOANA DE TOAMNĂ A LIGII A IV -A - HUNEDOARA

inter-nou.jpg
Astăzi, 12 noiembrie 2016, pe Stadionul Parângul din Lonea (Petrila), s-a desfășurat partida dintre Inter Petrila și Hercules Lupeni, într-o atmosferă incendiară, cu un public foarte numeros în ciuda ploii și a vremii nefavorabile desfășurării unui joc de fotbal, așa cum doar pe vremuri se mai disputau meciurile la Petrila.

Inter Petrila a învins selecționata Lupeniului, într-o partidă foarte frumoasă, contând pentru etapa cu numărul 11, meciul a fost foarte bine ținut în frâu de arbitrul Daniel Thirt, care nu a iertat absolut nicio abatere de la limita sportivității.

Info Petrila a transmis LIVE de pe Stadionul Parângul Lonea întreaga partidă și o vom relua în cele ce urmează.
Adrian Câmpean - Căpitan și Antrenor Secund Inter Petrila
adi-campean.jpg
"Dragii mei colegi. Vă mulțumesc că prin ceea ce ați făcut pe teren o să avem o vacanță plăcută și liniștită. Locul 1 este pentru cei serioși ⚽⚽⚽, noi împreună am vorbit pe teren prin fapte nu prin vorbe. Mulțumim suporterilor și celor care ne sunt alături."
Vasile Jurca - Primarul Orașului Petrila
Dorin Curtean - Viceprimar Orașul Petrila
"Nu pot să fiu decât bucuros și fericit că echipa noastră, Inter Petrila, a reușit să încheie această etapă pe locul întâi, a reușit să învingă și echipa de pe locul doi, Hercules Lupeni, o echipă destul de puternică. Bravo lor, îi susținem în continuare și sper să câștigăm campionatul."
"Un meci destul de frumos, felicitări băieților noștri că astăzi au marcat patru goluri. Le doresc succes în continuare, pe viitor să rămână la fel de buni ca și acum."
Eugen Duma - Președinte CS Inter Petrila
"Păcat de multele cartonașe care s-au luat dar, așa cum ați văzut, a fost un meci cu adevărat sportiv. Un meci frumos, bine că am câștigat. Acum așteptăm să treacă pauza de iarnă și să sperăm că în ultima etapă, la Lupeni, vom fi deja campioni, cei mai buni. Inter Petrila este campioana de toamnă, după mulți, mulți ani, ..., demult nu am mai văzut la Lonea un meci cu atât de mulți spectatori."
inter-seniori.jpg
Înregistrare din Transmisiunea Directă Info Petrila
Golurile partidei Inter Petrila - Hercules Lupeni
Juniorii Inter Petrila, vice-lideri
În cealaltă partidă, cea a juniorilor celor două formații, Inter Petrila a învins Hercules Lupeni cu scorul de 6 -2.

Juniorii petrileni au terminat astfel turul campionatului județean de fotbal în poziția de vice-lideri în această toamnă.
inter-jun.jpg
Info Petrila - Daniel P. Bolog
17.11.16 18:56
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one