INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Fotbal. În Liga IV, derby-ul munților Retezat vs Parâng

Retezatul-Inter.jpg
Relansarea campionatului Ligii a IV -a hunedorene face ca următoarele etape care se vor desfășura în acest retur să fie din ce în ce mai interesante.
Fără îndoială, partida cea mai interesantă a etapei cu numărul XIV va fi, așa cum am numit-o, derby-ul munților Retezat vs Parângul. Retezatul Hațeg, echipă aflată pe poziția a treia a clasamentului, va întîlni Inter Petrila, fosta Parângul Lonea, lideră a clasamentului actual.

Retezatul Hațeg debutează în acest retur cu o victorie împotriva vice liderei, Hercules Lupeni, moment în care se apropie foarte mult de punctajul primei clasate, Inter Petrila, care pornește în acest retur cu un eșec. Este foarte importantă victoria pentru ambele competitoare, avantajul fiind însă al Hațegului care joacă pe teren propriu. Armele au fost aruncate, fiecare dintre cele două echipe apelând, prin intermediul rețelei de socializare, la suporteri pentru susținere, partida fiind programată pentru sâmbătă la ora 11,30. În deschidere, de la ora 9,30, se va desfășura partida juniorilor.

Să spunem că o soartă mai ușoară vor avea urmăritoarele liderei. Hercules Lupeni va juca la studenții petroșeneni iar Șoimul Băița va avea ca adversară pe teren propriu Jiul Petroșani.

Programul complet al etapei a XIV -a:
program14.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Sport
06.04.17 12:47
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one