INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

FOTBAL. În Liga 4 Hunedoara din cele două restanțe s-a jucat doar una

roșu.jpg
Sâmbătă, la Uricani s-a disputat partida restanță dintre Minerul Uricani și Metalul Crîșcior. Cea de-a doua partidă restanță, Universitatea Petroșani - Jiul Petroșani, a fost din nou amânată, din cauza terenului impracticabil.

Minerul Uricani, la prima victorie din acest campionat, reușește un scor fabulos de 5 - 1, dar nu oricum.

În partida de la Uricani au fost câteva scântei, sancționate de altfel de centralul Sergiu Stanca din Orăștie.
***
Antrenorul uricănenilor, Vasile Scurtu, s-a prezentat pentru această partidă cu o echipă întinerită, toți sportivii având sub 20 de ani.

În declarațiile sale de după victoria celei mai vestice echipe din Valea Jiului, Scurtu s-a arătat foarte fericit de victoria tinerei sale echipe, promițând de altfel ca în returul campionatului să demonstreze că Minerul Uricani va avea "un cuvânt greu de spus".

Chiar dacă, din minutul 29, Minerul rămâne doar în zece jucători pe teren, prin eliminarea lui Traian Cîmpean, până la finele primei reprize, gazdele administrează oaspeților o furtună de goluri, patru mai exact, prin Florin Suvac (min 3), Daniel Scurtu (dublă min 22 și 27) și Petrică Romanesc (min 35).
Repriza secundă mai aduce câte o eliminare pentru fiecare echipă în parte, Alin Bratima în min 70 (Metalul Crîșcior) și George Preoteasa în min 75 (Minerul Uricani).

Tot în cea de-a doua parte a jocului, Metalul Crâșcior reușește, cu greu, să marcheze singurul lor gol în această partidă prin Sebastian Șerban (min 82), însă după numai cinci minute vine și cel de-al cincilea gol al uricănenilor prin Adi Țâmpu (min 87).

Pe lângă cele trei cartonașe roșii, partida de la Uricani a mai fost colorată cu încă patru cartonașe galbene, câte două de fiecare echipă.

Având acum patru puncte în clasament, Minerul Uricani urcă pe locul 11, Metalul Crîșcior fiind acum pe ultima treaptă a clasamentului.
22.11.16 15:35
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one